Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Upřímně natočená blbost, která kypí product placementem na každý scéně, asi jako tak, když Mádl s Kotkem chlemtali jednu sprajtku za druhou v Rafťácích a přišli si při tom hrozně kůl. Ale nakonec se to stejnak dá naprosto bez problémů přežít a je mi naprosto jasný, proč tomuhle filmu sázej odpady jeden za druhým. On ten scénář trošičku ztrácí rozumný lidský myšlení a některý věty jsou fakt dost daleko od reality, když nebudu počítat příběh, ale popravdě se na to dá v klidu podívat, aniž bych řek, že to je píčovina. To bych dokázal říct o Expertech, Panicovi co je na nic a ne téhle komedii, která krom toho, že je zčásti taková jako ty filmy co jsem psal, také dokáže pobavit a herci sami o sobě dokáží udělat dost. Vy nám taky, šéfe! je sice blbost, ale tři hvězdičky je cena, kterou si prostě zaslouží. Neurazí, a svým hereckým sborem z toho dokáží vyždímat docela příjemné pokoukání, které nezklame, protože čekat od toho moc ani nejde. Plus samozřejmě Sandra Nováková dokáže s leckterým divákem udělat svoje, škoda jen některých naprosto zbytečných scén s ní. Když už natočit erotickou scénu, tak jí natočit pořádně, a ne jako tady. Zbytečně a uboze. Jinak je to ale docela fajnovej film a co víc od takových komedií u nás chtít. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ty mě taky, Kotíku! chce se člověku napsat. Nebo Kotíka přirovnat k Uwe Bollovi, který taky umí shánět peníze a kvalitní herce a neumí točit. Nebo nahlas zauvažovat, zda se Kotík ve skutečnosti taky tajně nepokouší o nějaký bankrot. Pohrdám současným českým filmem a se sadistickou rozkoší přihlížím tomu, jak si podobnými paskvily sahá na dno. Navíc nezřídka mě podobné tituly pobaví podstatně více než tzv. filmy kvalitní, viz. CRASH ROAD nebo NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ. Tahle reklamní vykrádačka PRODUCENTů je sice dechvyrážející zcela vtipuprostou přehlídkou obludného scenáristického, režijního, kameramanského a hereckého diletantství a impotence, nicméně žádnou zábavu neskýtá. Ale bez větších problémů jsem to dokoukal, tak musím tu jednu hvězdičku dát (odpad dávám jen filmům, které mě naserou, otráví a které dokoukávám jen velmi těžko). A kdyby mě na pět minut pustili na toho idiota v hlavní roli nebo aspoň na toho idiota, co nazpíval titulní píseň, dal bych i druhou. A kam se ksakru poděl explodující favorit? ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zbláznil, ale uznám Kotíkovi vydřenou třicítku za absurdní reklamní vložky a snahu o zkopírování zápletek odjinud. Ten film se pod kopanci do žeber (přisadil si snad každý ze štábu) snaží naznačit, že má potenciál. A možná je to i tím, že jsem si konečně uvědomil, že na rozdíl od Trošky a některých smrtelně vážných pokusů z české dílny se můžu prostě jenom bavit nad tím, jak to jde celé do háje. Vy nám taky, šéfe, je mnohem zábavnější než Anglické jahody. Škoda, že je to v kategoriích, které nelze měřit čísly. :) (30%) ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, tušim som dáky divný.....bo ja som sa príjemne bavil pri sledovaní tohoto nenáročného, milého i vtipného snímku ktorého čaro sa nedostaví hneď, ale treba si chvíľočku počkať.....nie je to veľdielo, nie je to film s dákou hlbokou pointou či myšlienkou....ale vždycky nejde len o toto....ja to vidím ako ideálny film na rozptýlenie a oddych. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vždyť před nima budu vypadat jak úplnej idiot !!" - "No, tak tohle komentovat nebudu.." Ono to snad ani není třeba.. Nicméně mi to nedá..;) Zejména je třeba říci, že ačkoliv Pánská jízda v jistém smyslu slova fungovala coby sitcomová série scének a nesnažila se nic zásadního satirizovat či dokonce kritizovat, zde už tvůrci jen dokazují své naprosté neumětelství a šokují mimo svůj původní záměr soudného vůči televiznímu a bulvárnímu mytí mozků imunního diváka snad jedině tou nechutnou skutečností, co všechno lze dostat na plátna kin.. Odpudivá pohádková ko(ko)tí(kov)ina nabere hned po startu ten podbízivý novácký rozjuchaně populistický směr, z něhož nesleví ani na chvíli, a tak je jeden ve finále šťastný, že se režisérovi bůhvíproč stále daří do svých projektů zlanařit tolik herecky způsobilých, díky nimž se tahle obludnost jeví alespoň částečně koukatelnou bez nějaké větší újmy na zdraví.. Martin Kotík sice stále ještě není nesoudný Magnusek, byť ten až dětinský zápal, nadšení a chuť jim mohou ostatní jen závidět, znovu ovšem ukazuje na sílu kvalitního scénáře, který zkrátka nejsou schopni napsat ani za zlatý prase.. Ale proč u nás dnes již v podstatě nemáme dobré, natož mladé, scénáristy, až na pár čestných výjimek, to vám zkrátka Nepovím.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)
  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)
  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)

Reklama

Reklama