Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 4
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Hanyou

Přesně to si myslím. Bavili jsme se o tom s Ratemem myslím a lidi tohle prostě neřeší. Jen mám poslední dobou pocit, že více zaujatých radikálů má DC.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Hanyou

A to nás(kteří comicsy známe),má jako trápit? Každý,ať se na to dívá,jak chce. Já vím,že DC má hafo postav dřív,jak Marvel a ne obráceně,jak si to spousta lidí(hl.Marveláků)myslí.

na příspěvěk reagoval Nevka

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Nevka

Jde o to, že lidem, kteří je  neznají z komiksů pravděpodobně bude připadat, že DC kopíruje Marvel,  minimálně ve mě v traileru vyvolali pocit, že koukám právě na Thora a Spidermana, a ne na 2 nové charaktery.

na příspěvěk reagoval PKD, Nevka

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

No,já už chtěl napsat,že je to přec jasný auto. Ale třeba je to auto Kary,když ne,její loď(důle tvé teorie:)  :-))) A už dost. Přestaňte s tou Supergirl,nebo ji tam fakt budu čekat.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

A napadlo vás někoho, že to na konci Alfred nespravuje, žádný Batplán nebo tak, ale že je to loď Supergirl? A že tam spouští nějaký signál, aby jí přivolal?

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Jo,na jutubu to samý. Někdo vidí zelené světýlko na spodku batplánu(či co to je) a hned to je Lampář! Asi vítr,GL v JL part 1 přece nebude. No,když tam bude(?)Kara,tak tam už může být klidně i GL:-)

na příspěvěk reagoval dragon94, PhilTesi

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

PKD

No na redditu je to divočejší :) tam se spekuluje o Barrym z budoucnosti, Green Lanternovi a dokonce i Nightwingovi nebo o někom z Batfamily a taky jsem si ještě vzpoměl na tohle mohla by to být stejná scéna a na ten hologram se nakonec podívali všichni. 

na příspěvěk reagoval PKD

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Helo

že červenej závěs.. haha :D 

Jinak ta červená mi přijde mnohem zářivější než u Supermana. Že by konečně trochu slabší filtry? Každopádně to beru jako plus.

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Nevka

To vím, ale neměla jsem na mysli jejich schopnosti nebo orogin, ale spíš jejich roli v týmu.

na příspěvěk reagoval Nevka

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Podle mě,by to mohl být její hologram ale na konci je určitě bratranec. Tak to vidím já:) P.s.já taky nemám ohledně Kary žádné očekávání. Spíš jsem s ní počítal až do MofS 2. Ale je fakt,že mě tu pár lidí,trochu namlsalo tou myšlenkou,která mě až do dnešního večera,prostě nenapadla.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig , PhilTesi

No toto, já jsem vždycky čuměl na Batfflecka a nevšiml jsem si tý modrý haksny tam, takže jsem myslel, že jen čumí z okna přes nějakej červenej závěs... :D Jo, vypadá to spíš jak ženskej tvar, souhlasím.

na příspěvěk reagoval PhilTesi, TheDarKnig

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

PKD

Nechci být pesimista, protože poslední dobou se mi tyhle vysněné situace moc nepln. Je to hologram a může to zkreslovat a jednat se opravdu u Supermana, Ale bylo by fajn, kdyby na konci toho traileru to nebyl Superman, ale právě Supergirl

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Konečně někdo,kdo mi mluví z duše. Co se týče Kary,myslím:-) Já ten trailer viděl tak 3x a až díky této diskuzi,jsem si pozorně všiml,na co to ten Ben kouká a nikdo jiný,než Kara,mě nenapadá. Bratranec by určitě nenosil červené kozačky na holých nohou:)

na příspěvěk reagoval PhilTesi, Helo, TheDarKnig, PhilTesi

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jojo přesně takhle bych si to přál. Zfilmovaný flashpoint jsem chtěl vždycky vidět. Ten v hraném seriálu mě moc neoslovil. 

na příspěvěk reagoval PKD

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Hanyou

Jasně. Přitom je Aquaman podle Namora a Quicksilver podle Flashe. To kopírování nemá cenu řešit, protože je v komiksech oboustrané :)

na příspěvěk reagoval Hanyou

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Jo, na ten hologram jsem málem zapomněl. 

Flashpoint.. no stačilo by kdyby to bylo hodně podobné tomu animáku.. lehce by to byl jeden z nejlepších komiksových filmů vůbec.

na příspěvěk reagoval PhilTesi

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Za mě taky asi nejlepší část traileru spolu s hologramem, kde je možná supergirl. Škoda, že Steppenwolf nemluvil v traileru v množném čísle o Kryptoňaněch, hned by byla větší naděje, že je to opravdu ona. V Injustice 2 jsem si jí dost oblíbil. Taky jsem zvědavý na flashpoint, jestli bude se vším všudy, ale mám obavy jestli to na bežného diváka, který není ochotný strávit 5 minut googlením o Flashovi nebude moc.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, PKD

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama