Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jakoby si autoři přečetli mou recenzi na předchozí díl Krvavé hostiny. Tentokrát tu máme solidní, zábavné a velmi brutální Bčko přibližující se Tarantinovu stylu, aniž by se ho snažili vykrádat. Kamera se už neklepe, jak zadek boubelky při běhání. Vymizela snaha o originalitu na sílu. Ty tam jsou drobné pokusy o drsný akčňák…Zde dostaneme film, který si dokáže sám ze sebe dělat srandu. Film u kterého lze vypnout, protože každý solidní divák vycítí, že zde o nic víc než o zábavu autorům nešlo. O zábavu, nechutnost a brutalitu….A tak se to musí brát. Chápu ale, že na to někdo nemusí mít žaludek. 1* extra navíc za Chelsea Richards. ()

Blackhawks odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že po tomhle filmu mě už nemůže ohledně kinematografie překvapit vůbec nic. Takovou hovadinu jsem snad vživotě neviděl. Po tomhle filmu bych se nejraději omluvil za Odpad hodnocení snad i Megažraloku vs. Obří chobotnici.. tohle bylo něco teda.. ale jako vždy to beru s humorem, protože jsem čekal totálni propadák,ale tohle ze všech Odpadů zatím vede !! ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Laciná prasárna s nevyužitým potenciálem, zamořená chlíváckými parchanty (vyjma monsters-sympatiko), scénářem děravým jak řešeto, kokosáci (dutouňáci) z takovýho materiálu mohli vyšroubovat víc chytlavých nechutností. Jenže vidět v tomhle (b)éčkáči nějaký umění, to je přece pitomost, krávo. Takže tahle sračkoidní..chro, chro.. FEASTovka II je pouze nedomrlejším bažantíkem nápaditějšího mazáctva. A díky za tip J*A*S*M, máš to u mě!! Trojka bude jistojistě taky perfekto-poblitio. ()

Jožin 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dosť úchylná záležitosť ! Kúzlo prekvapivej jednotky zmizlo s premavaním príšer po meste. Veľa scén je na nevydržanie, ba dokonca pri niektorých sa človekovi zdvíha žalúdok, o scéne s dieťaťom ani nehovorím. Proste hnus ! Trojku si pozriem iba z toho dôvodu, pretože chcem vedieť ako dopadne táto filmová, dosť upadajúca sračka !!! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nerad se opakuju, ale co se dá sakra k tomuhle jiného napsat, než že je tu opět další zajímavé a zábavné béčko, které je opět brutálně domrvené skákající a vyzoomovanou kamerou. Stejný nešvar jako u prvního dílu. A oproti prvnímu dílu má ještě dvojka i o něco slabší děj, který je sice epičtější a bombastičtější a snaží se diváka zahltit všemožným bizárem a nechutnostmi, ale místy na mě tahle snaha působila trochu křečovitě, a celkově mě prostě komornější jednička bavila víc. Ale byl jsem rád, že dostala prostor postava Mámy Harley (i když jaksi nepřímo, skrze její sestru-dvojče), ocenil jsem odvahu tvůrců nechat v americkém filmu sežrat batole, no a nejvíc mě asi pobavila scéna, ve které dědek barman tluče svými stařeckými pěstmi blondýnu, aby jí ve finále ještě ukousl ucho. No a až na samém konci jsem potom zjistil, že je to de facto jen první část dvojfilmu, což mě trochu nasralo. Ku.va si s náma divákama hrajou na nějakýho zku.venýho Pána prstenů, nebo co?! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Roli nemluvněte ztvárnil syn režiséra Toma Gulagera. (Avalon820)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama