Reklama

Reklama

Producent filmu IGBY, nominovaného na Zlatý glóbus, přichází s působivým příběhem o temných stínech životního stylu 80. let v Los Angeles. INFORMÁTOŘI, jejichž děj je zasazen právě do Los Angeles 80. let, se soustředí na mladé a bohaté Losangelesany, pohlcené dekadentním životním stylem. Žijí lhostejně a izolovaně od skutečného světa. Půltuctu příběhů filmu spojuje jedna osoba – Graham Sloan. Je to dítě luxusu, které se snaží najít svou vlastní cestu. Grahamovými nejlepšími přáteli jsou Christie a Martin. S nimi se oddává sexu, drogám i debatám o životě. Martin zároveň tajně udržuje milostný vztah s Grahamovou matkou, zatímco otec je posedlý stárnoucí, ale stále sexy hlasatelkou Cheryl Laineovou. Cheryl se také schází s mladíkem jménem Danny, který by mohl klidně být jejím synem…a složitá síť příběhu se zaplétá… Grahamův přítel Tim jede s otcem na Havaj. Otci během pobytu začne vrtat hlavou, proč se jeho synovi nelíbí děvčata a co na jeho chlapci tak přitahuje muže. Grahamův soused Jack drží v zajetí dítě, které unesl z mnohem temnějších důvodů, než je výkupné. Násilnická popová hvězda Bryan Metro se ocitne v nejhorší krizi právě ve chvíli, kdy je jeho kariéra na vrcholu. INFORMÁTOŘI jsou portrétem zbloudilé generace – tragický pád do propasti pod oslnivým pozlátkem L.A. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Píčovina o vztazích mladých a bohatých, kteří si chtějí vrznout a nedělá jim to největší problém. Tihle bohatí a mladí si totiž myslí, že si všecko koupí. Krom šukání, což je vlastně rutina, tak i Thorntona a Rourkeho do tohodle filmu, což je vlastně píčovina, protože oni v takovýchto filmech nemaj vůbec co dělat. Omlouvám se, že jsem sprostej, ale tohle je fakt odporná sračka, na kterou se nemůže hrabat ani Melrose Place a sledovat tyhle kryply jak si žijou a využívaj jednoho za druhým, namlátil bych jim tak, že by je nedokázali zpravit ani v té nejvíc sourkomé plastické chirurgii na světě, která by podle jejich maminků a tatínek dokázala naprosto všecko...šmejdi. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

U této zbytečnosti je vcelku marno zkoumat, zda jí patlali dle nějaké předlohy, kdo byl scenárista, kdo režisér.... všechny si můžeme antropomorfizovat do jednoho umělce. A ten fagt und vírkliš nevěděl, co chce vlastně říci. Dejme tomu, že ve filmem ztvárněném období prožil veselá léta svého života, ovšem od té doby sežral tolik tun lexaurinu, že sice neměl sebemenší strach pustit se do filmařiny, ovšem zároveň je citově plochý jako kulma. A má i podobné vypravěčské schopnosti. Dějové kudrlinky o hovně. Nicneříkající nuda, zabitý potenciál, kozy a pro nás, homodříky, sem tam hambaté klučičí kakabusy. Za to hvězda. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Chytila jsem na pasece HIV, prý je to velice nakažlivé, zašukám s tímhle a pak s tím, do roka tím celé město nakazím.... Chytilová HIV nechytila (?), zato před dvaceti lety natočila Kopytem sem, kopytem tam a tam to bylo všechno. Debílci amíci na evropské filmy neciví, tak si to museli nakroutit sami a podle toho to taky vypadá. Jediné, co bylo alespoň trochu jiné, myslím z jiného filmu, byl Rourke a jeho příběh. Jinak fakt fuckt známá story... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uz si ani nepamatuju proc, ale docela jsem se na film tesil. Jenze tohle je naprosta prazdnota. Sice tu mame takovej ten typ mozaikovityho drama, kdy sledujem osudy nekolika lidi, ktery by se meli na zaver nejak silne protnout, jenze jednotlivy "pribehy" jsou tezce o nicem a ty alespon trochu zajimavy (Thornton, Rourke) jsou na hodne vedlejsi koleji a film se hlavne zameruje na skupinku mladejch bohatejch zmrdu, ktery se jen valej, fetujou a sukaj, sice je obcas videt nejaka pekna naha holka, bohuzel ale taky nekolikrat skonci v posteli dva chlapci. Coz nastesti moc videt neni. No a tyhle jednotlivy "pribehy" nejsou absolutne nijak uzavreny a vsechny vysumi do prazdna. Nezachranujou to ani herci, vsichni vypadaj tak nejak utahane, stejne jako se tahne tenhle film o nicem. Slabsi 3* jen za tu trochu depkoidni atmosferu. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na to jaký jsem čekala brak, jsem byla celkem příjemně překvapena. Zápletka filmu o odvrácené straně slávy je zajímavá, bohužel ji brzdí průměrné zpracování. Taky je zajímavé, jak si tvůrci potrpí na jména větších hvězd, když přitom nejlepší postavy i výkony patří méně známým hercům. Zéjmena Brad Renfro se ve své poslední roli ukázal ve velmi dobrém světle. Ke konci taky naštěstí trochu opadne nuda. 6/10 ()

Galerie (77)

Zajímavosti (8)

  • Párty ze samotného úvodu filmu byla natočena v rezidenci v Buenos Aires v Argentině. (Angelic-77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno