Reklama

Reklama

Producent filmu IGBY, nominovaného na Zlatý glóbus, přichází s působivým příběhem o temných stínech životního stylu 80. let v Los Angeles. INFORMÁTOŘI, jejichž děj je zasazen právě do Los Angeles 80. let, se soustředí na mladé a bohaté Losangelesany, pohlcené dekadentním životním stylem. Žijí lhostejně a izolovaně od skutečného světa. Půltuctu příběhů filmu spojuje jedna osoba – Graham Sloan. Je to dítě luxusu, které se snaží najít svou vlastní cestu. Grahamovými nejlepšími přáteli jsou Christie a Martin. S nimi se oddává sexu, drogám i debatám o životě. Martin zároveň tajně udržuje milostný vztah s Grahamovou matkou, zatímco otec je posedlý stárnoucí, ale stále sexy hlasatelkou Cheryl Laineovou. Cheryl se také schází s mladíkem jménem Danny, který by mohl klidně být jejím synem…a složitá síť příběhu se zaplétá… Grahamův přítel Tim jede s otcem na Havaj. Otci během pobytu začne vrtat hlavou, proč se jeho synovi nelíbí děvčata a co na jeho chlapci tak přitahuje muže. Grahamův soused Jack drží v zajetí dítě, které unesl z mnohem temnějších důvodů, než je výkupné. Násilnická popová hvězda Bryan Metro se ocitne v nejhorší krizi právě ve chvíli, kdy je jeho kariéra na vrcholu. INFORMÁTOŘI jsou portrétem zbloudilé generace – tragický pád do propasti pod oslnivým pozlátkem L.A. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hodně pěkných nahých těl. 1) Jednostranný a povrchní pohled na odvrácenou prázdnou stránku života vyšších vrstev v Los Angeles. Není moc jasné, kdo a proč žije tak, jak žije. 2) Z pěkných těl tu je 23letý Lou Taylor Pucci (Tim, má dominantního otce), 24letý Jon Foster (blonďatý gay Graham), 28letý Austin Nichols (Martin s přelivem) a zajímavý je i 53letý Billy Bob Thornton (Grahamův otec William). ()

Omnibus

všechny recenze uživatele

Film nehodnotím, protože jsem ho tenkrát (a to se mi předtím nestalo, ani nepamatuju) vypnul asi v půlce. Napřed jsem si připadal divnej, že jsem asi nějakou nosnou myšlenku nepochopil. Dokonce mě napadlo, že si to někdy pustím znovu, abych přišel na to, co to bylo. Ale jak tak koukám po komentářích ostatních lidí, asi to dělat nebudu. Nevypadá to, že by chyba byla nutně na mé straně :-) ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Veľmi zriedka sa mi stáva, že hodinu čumím na film, a keď sa ma niekto opýta o čom je, tak mu neviem odpovedať. Jediné, čo si pamätám, je prekoxovaný tackajúci sa spevák akejsi garážovej kapely, obstarožná pani v posteli a sem tam nejaké mladé kozy. S pani Basingerovou som naposledy videl film "Svědkem zločinu" mnou pracovne nazývaný aj "Chyť si svoju dôchodkyňu" a ak to pôjde takto ďalej, tak začnem mať postoj k jej filmom ako modelka ku klobáse. Kim by už asi radšej mala viac času venovať vypĺňaniu dôchodkových tlačív pre sociálnu poisťovňu, bolo by to pre všetkých osožnejšie. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr ... Příběh má sice dost dobrý námět, ale k tomu, abych měla chuť se na film podívat znovu, to rozhodně nestačí ... Jiný scénář, poupravený děj a možná i trošku jiné herecké obsazení a hned by se na to dalo dívat i víckrát ... Abych pravdu řekla, jediné, co jsem si ve filmu opravdu užila byly scény s Rhysem, kterých tam ale bohužel zas tak nebylo ... Škoda, podle popisku jsem opravdu čekala něco víc ... Takže docela zklamání ... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Amber Heard sa tu objavila len aby robila to, čo v bežnom živote. Šukala a fetovala, alebo, pre zmenu, šukala s dvomi či tromi a stále fetovala. Niet sa čo diviť, predsa si len nedávno na súde priamo šňupla na súde, ona nemá s tým problém. Našťastie sa v tomto filme aspoň nevykadila do postele, ako to urobila Deppovi.  To muselo byť ale manželstvo! Zaujímavé je, že sa v takomto šteku objavia aj starnúce herecké hviezdy ako BB Thornton, Kim Basinger, W Ryder či M Rourke. To by sa normálnych okolností dávalo veľký film. Lenže oni sú tu len ako takí brigádnici. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (8)

  • Párty ze samotného úvodu filmu byla natočena v rezidenci v Buenos Aires v Argentině. (Angelic-77)

Reklama

Reklama