Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Vynikající příspěvek do BSG univerza. V podstatě se jedná o další, drobet delší díl, který nám poví něco o Pegasu. Shaw, jakožto hlavní postava je sympaťačka a její představitelka to zahrála velice dobře. Stejně tak ostatní odehrály to, na co jsme u nich zvyklý ze seroše. Jsem rád že jsem se po dlouhá době rozhoupal a konečně se na tohle podíval. Moc rád jsem se zase vrátil do mého oblíbeného vesmíru. Pro fandy seroše je tento film povinností. Ostatní by se na to taky měli podívat. Jedná se o velice kvalitní sci-fi, která se neztratí ani vedle řekněme Prométhea nebo i StarWars. Ostatně pro mě je BSG nejlepší vesmírnou sci-finou jakou jsem kdy viděl, proto si dovoluju srovnávat s takovými velkými jmény. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla to vynikající příležitost vidět již viděné z jiného úhlu. U admirálky jsem byl vysloveně nadšený, že o ní zjistim víc. Bohužel se to moc nedotáhlo do konce, stejně třeba jako vzpomínání na první válku a mladého admirála Adamu. Pro fanoušky seriálu je to samozřejmost, kterou ocení, ale jinak se jedná o dlouhou nudu skoronefungující jako výplň mezi řadami. ()

Reklama

BS 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo neví co je Galactica ať se k tomuhle dílu raději nepřibližuje, pro ty, kteří jsou BSG zachyceni je to jasná volba. Pegasus zde ožívá na plno, dojde k vysvětlení mnoha "mýtických" příběhů o admirálce Cainové a vše do sebe najednou krásně zapadá. Závěrečný rozhovor mezi Roslinovou a Adamou to vše jen umocňuje. Pro fanoušky povinnost. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další, ikdyž dost prodloužená, epizoda ze seriálu zapadající příbližně do druhé poloviny druhé série. Dozvídáme se o motivech posádky Pegasu a jejich pochybných rozhodnutích, které nejsou zas tak špatná, jak by na první pohled mohlo zdát. Film obsahuje všechny správně ingredience, které Galacticu dělají Galacticou, byť samotná epizoda přeci jen působí jako spíše bonus pro fanoušky, než plnohodnotný film. ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Inu, pro fanoušky povinnost. Ale příjemná. Přestože nepřináší nic nového, alespoň nám poskytne příležitost nahlédnout do situací, o kterých se v seriálu jen mluvilo. Těch retrospektiv je tu snad až příliš, ale na druhou stranu vyšší ambice než televizní snímek tento film nemá, takže odpouštím chyby a nechávám se mile potěšit koncem odkazujícím na čtvrtou řadu:-) ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama