Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A jo, párkrát jsem se zasmál, ale celkově to bylo v mnoha ohledech hodně suchý a připadlo mi to jako takřka mizivě využitý potenciál, který dané téma skýtá. Prostě blbůstka pro hodně malé děti, což si myslím, že záměr zcela nebyl. Kdyby hlavními hrdiny byli Zrzavý chlup a Tragéd a celé se to alespoň trochu neslo v duchu Kevin & Perry Go Large, byla by to stejná pecka, přesně na tohle to ten potenciál mělo. Takhle tam je jenom tragédova atrapa, která to ale všechno sama neutáhne. Naprosto viditelný případ, kdy snaha natočit film přístupný pro co nejširší publikum filmu výrazně uškodila. Je to fakt sterilní čajíček, který ani drsnější mluva, ani čuráčí meč síly moc nepřidá. Neočekával jsem nic světoborného, ale ani to co jsem nakonec dostal. Koukal jsem na to kolem desáté dopoledne a to je přesně doba, ve kterou by to bez problémů mohli vysílat v televizi. A to je pro film, který se jmenuje tak jak se jmenuje (a přesně jak píše Obitus, podobný název si zasluhuje mnohem lepší film) a tváří se že chce být něčím, čím ve skutečnosti není, docela přitěžující okolnost. I z těch holek mohli vyždímat alespoň trochu více. 1,5* ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Panic či kanec divokej, upírky nikdy nešukej!“ Trailer nalákal a já se na to těšil, jak Drákula na zatmění slunce. A ono prd. Abych použil jednu z mála vtipných hlášek, „raději bych se nechal ojet vlkodlakem,“ než tuhle prudu zhlédnout znovu. OKÉNKO KADIBUDKY: [][] Kdo může za to, že film skončil v... ? [] Střihač napitý jak houba. [] Režisér s odkrveným mozkem. [] Dva třeskutě „vtipní“ scenáristé a křečovité dialogy jak z pomocné školy pro mentálně postižené orangutany. [] Osikovým kůlem do srdce byl casting. Mathew Horne coby unylá demoverze Pattisona, protivná čůza Ex a zpovykaný James Corden, fyziognomií Samvěd Křepelka, ale momentálně zaostalej a se zastydlou pubertou. [][] Na druhou stranu, ta obrýlená švédská pichna MyAnna Buring byla opravdu šik a vidět ji Dempsey, z fleku by ji vyměnil za Makepeaceovou. Hvězda pro ni, druhou za povedený prolog. Škoda dobrého námětu. Chci remake! Ideálně s dvojicí Pegg a Frost v režii Edgara Wrighta. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud se rozhodnete natocit film s tak lakavym nazvem a za celou jeho stopaz ukazete prsa tak na tri vteriny, jedna se o hrube nepochopeni zanru a nezaslouzite si zadne slitovani. A pokud selhava i vase schopnost napsat vtipne hlasky a situace, radeji ani nezacinejte tocit... Jedna hvezdicka za tech par povedenych vtipu (Takze to znamena, ze uz nejsou upiri? ... Ale jsou stale lesbicky.) a druha za genialni prekladatelske duo titulkaru! Quentine a JediAdame, dekujeme. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"A potom proroctvom vyvolený chrabrý rytier uchopil pevnou rukou posvätný meč, oboril sa na kráľovnú upírov, tú odpornú démonickú beštiu... a odjebal jej hlavu." Armáda nádherných "cucačiek", skvostná béčkovo-komiksová vizuálna štylizácia, zručná réžia a sem-tam obstojná hláška. A ešte cocksword, ktorý je prastarý, všemocný a hlavne veľmi gay. A to je asi tak všetko. Niežeby to nebola miestami zábava a hlavní predstavitelia sa nesnažili. To upachtené naháňanie shaunovského grálu však nemá to podstatné - Peggov a Frostov zmysel pre humor. Over-the-top scény (sekera, sprcha) sú iba over-the-top a snaha o vtip často končí v trápnom kŕči. Škoda, lebo po remeselnej stránke je to žrádlo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama