Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojná parodie, pokud mohu soudit, místy jsem se skutečně dobře pobavil. Sympatické je, že si tahle konina na nic nehraje, je to prostě guilty pleasure se vším všudy - berte, nebo nechte být. Otrávený jsem naopak z nedostatku nějaké větší filmařské invence - celý film je až nepříjemně zplácán z žánrových klišé a ohraných fórů, které jsme viděli stokrát předtím. Původních nápadů je zde skutečně pomálu. Odkaz na Le Fanovu Carmillu pak snad ani raději nekomentovat, to si mohli tvůrci skutečně odpustit. Ech, když tak nad tím přemýšlím, vážně mě trápí, že naprostá většina upírských filmů, které jsem kdy viděl, jsou strašné sračky, protože v skrytu duše - puzen upřímnou afinitou k tomuto žánru - opravdově prahnu po tom vidět konečně alespoň jeden, který by byl výjimkou. Tak třeba někdy příště :-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film tohoto názvu mohl být buďto prvotřídní grindhousovou zábavou, nebo inteligentní parodií plnou suchého britského humoru, ale ono ne... Lesbian Vampire Killers mnohem spíš připomíná hloupé teenagerské komedie, kde jednou z nejvtipnějších věcí je meč, jehož rukojeť má značně falické rysy. A takovému filmu vyšší hodnocení nedám už z principu, nehledě na to, že víc než dvě hvězdy by si LVK stejně nezasloužili. ()

Reklama

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Od začiatku viem čo dostanem, ale keď vidím názov "Lesbian Vampire Killers" tak kontrolky začnú neprerušovane blikať a nad svojou voľbou neváham. Hošani otrávení životom si to "režú" smer husté lesy za účelom nadýchania sa čerstvého vzduchu a príchodu iných myšlienok. Kto by to bol povedal, že v tamojších podivuhodných zákutiach zrovna prebieha pokus o vzkriesenie kráľovnej lesbických upírok Carmilly. Očividne ide o nenáročnú magorinu, ktorá to o sebe vie a keď už rozumom neprekypuje, má aspoň 5 naivných kočiek (beriem Trudy), meč s rukoveťou v tvare penisu a snaživú prácu chlapcov od grafiky ("after effect"-tak striedavo oblačno). Hračička na jedno pohratie. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se tu asi s leckým shodnu, ale jako zavilý fanoušek dvoje Pegg-Frost musím povznést námitku vůči některým vysokým hodnocením - snaha přiživit se na britské parťačkokomické akčnosti, která už stačila obsáhnout detektivy-parťáky a zombie apokalypsu je patrná už jen z "kchůl" kombinace lesbiček a upírů. Stylizace a efekty ještě ujdou, snaha kdeco zachránit post-processingem už začíná značit, že někde je něco špatně, někde něco schází. Je to přesně jak zmínil Červeňák, chybí tu přesně ten humor výše zmíněné dvojice, jejich souhra, jejich vypointovanost scén. Ano, nějaké perly se tu také najdou, ale ke konci filmu už se zdá být 83 minut skutečně vražedných. Komiksové ladění zabralo, hezké holky nejspíš také, absence záplavy humoru a pořádné akce (krom pár interiérů a lesa, který vypadá pořád stejně, se prakticky nehneme) ovšem ne. I pokus se ovšem musí docenit, já si ho cením na silné 2 hvězdy, coby béčkový hit z půjčovny to asi bude dobré. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Upíří lesbické Soft-porno, kde se pořád snaží tvůrci i postavy dělat legraci. Výsledek nepobaví, protože postavy jsou nesympatické. Navíc rozpočet filmu nebyl příliš veliký. Tvůrci toho nedbají a snaží se vše dělat přes triky. Atmosféra žádná, triky mizerné, vtipy trapné....Jen ty holky co se rády cumlají stály (a stálo mě) za to. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama