Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

A já natočim film buzerant direktor killer... hlavní aktér Phil Klejdon a jeho spolubuzerantský rádoby scénáristi Stevrt Vilijems a debil Hapfíld, co si mysleli že jsou straaašne vtipný a že tenhle film bude uplně stejně libovej jako Šon of d ded.. no já vas zklamu kreténi.. skutek utek a nechápu jak tohle mohli jako vydat do éteru.. ja mít stim filmem něco společnýho POHŘBIM SE ZAŽIVA. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to průměr jako prase (to myslím dobře:), ale od britské komedie jsem čekal něco více černohumorného. Toho se nám ovšem dostává jen poskrovnu. Kdyby režisér Philip Claydon trochu povolil uzdu a zvýšil rating (rozuměj: přidal trochu erotiky), čímž by aspoň trochu více naplnil obsah názvu (rozuměj slovo 'lesbian'), určitě by se tato 'hororová komedie' v mém žebříčku dostala na vysněné 3*. :P ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

:-DDDDDDD!!!ač se mi moc nechce,musim uznat že jsem se příšerně řechtal.parta lidí se sešla,pozbírala pár peněz,vyhulila značné množství marihuany a natočila improvizační kulervoucí řachandu.dialogy jsou tak reálný,že mám pocit,jako bych v tom hrál já,se svym nejlepším kámošem,nebo s bratrem.perfektně vygradovaný situace,vyřešený totálním flinkem a neskutečným flegmouštvím.mrtě narvanejch nápadu hned v první půli,trochu škodí té druhé,protože film ke konci trošku ztrácí dech,ale to nemění nic na tom,že se jedná o skvělou komedii-parodii,se spousto nádherných micinek:-)z pohledu věčně zhuleného nadržence,musim říct super:-DDDD ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Britských parodií není nikdy dost. Ačkoliv mohou v lecčems zklamat, jako třeba tahleta, alespoň pobaví na určité úrovni.   Zabijákům lesbických upírek chybí hodně, ale smysl pro legraci rozhodně ne. Sice to není řachanda až na půdu, spíše se člověk usmívá pod fousy, ale ocení i parodické a sebeparodické prvky. Pravda, v určitých chvílích je film k neukoukání a i přes nízkou stopáž natahovaný. Avšak celkový dojem je nakonec spíše příjemně pozitivní, překvapivě.  Filmu chybí větší rozpočet, lepší triky a efekty, dekorace, kostýmy, pár kudrlinek ve scénáři, a koneckonců i více nahoty, když už jde o lesbické upírky. Některé herecké výkony zaslouží pár kopanců. Na druhou stranu - ono jde o parodii na nízkorozpočtové céčkové horory počátku 70. let. a ty rovněž neoplývaly nějakou genialitou a úžasnými kulisami. Takže je otázka, nakolik jde o úmysl, a nakolik se skutečně děrami ve scénáři a produkci proháněl vítr. Příběh zde vlastně nehraje roli, ale budiž. Dva kluci, lůzři, kteří nemají prachy, ale po kapsách hodně nevyužitých šprcek, v zoufalství vyrazí na výlet kde potkají čtyři nádherné a sakra dobře rostlé holky, pravděpodobně Němky, a společně sdílejí podivnou chatu. Jenže kolem pobíhají lesbické upírky, na vesničce leží kletba, chlapi v hospodě jsou laxní, jen místní farář se snaží nějak bojovat (neb má dceru), a to ještě nikdo netuší, že jeden z lůzrů je poslední potomek rytíře křižáka, který sejmul šéfku lesbických upírek pár set let tomu.  Zábava, jak říkám, je to nenáročná, někdy nudná, jindy vtipná i veselá, ale celkově nemám pocit ztraceného času a osobně jsem se bavil.  Disk nic moc - načne jej protipirát a dvě upoutávky plus dvě jiné najdeme v hlavním menu, jinak nic extra, o čem by se dalo psát. Podtitulky u filmu až na dvě pravopisné chyby na solidní úrovni. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)

Reklama

Reklama