Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nič nudnejšie v rámci "detektívneho" pátrania nedávali ani na Hallmarku. To skôr Colombo ukáže svoju ženu, než toto by zaujalo nejakou zápletkou. Willis sa tu ukázal len aby sa mu zaleskla plešina a Mischa Barton, zas a znova zhrbená pôsobila opäť pri frajerovi ako žirafa pri kulhavom dikobrazovi. Jej bolo stále všade veľa, ale len telesne. Veľa hmoty a herecky nič. Moja snaha dať tejto zaprdenosti jednu hviezdu uviazla na humusáctve smradľavých palcov, ktoré si tu panici dávali popod nos, aby vyzerali ako Casanova. Pritom by nemali ani na predavača Terranova. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Namísto další fekální americké komedie je tento vlhký sen každého člena studentských novin vtipnou krimi s dobrým nápadem, příběhem, nadsázkou a dokonce i ucházejícími výkony hlavních protagonistů. Pobavilo mě obzvláště označení "katolická střední škola" při pohledu na krátké sukně, drogy a rozepnuté košile studentek. :) ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nech to znie akokoľvek hlúpo, tak táto teencrimedy je fakt dobrá. Skutočná kiminálka s parodickými prvkami uťahujúcimi si z film-noir (samotársky nie príliš kóšer detektív, femme fatale, obrovské spiknutie). Skvelé kamera, vtipné hlášky, drsný Willis a bohužiaľ predvídateľný koniec. To je zrejme jediná chybička krásy, ktorá kazí tento film. Keby som však mal o takých 4-5 rokov menej, neváhal by som ani chvíľku a napálil tam 5*. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě přepadal neodolatelný pocit nudy, ale zkoušel jse seho nevnímat.Ale ne že by se to panu režisérovi podařilo změnit. Spíše se mu z nějakého důvodu podařilo natočit něco neuvěřitelně nudného, což lze poznat z několika sekund filmu. Prostě nefunguje spojení krimi a teenegerovským love story. Jediné části, na které jsem se těšil byly partie ředitele střední školy v podání Bruce. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Parádní krimi z prostředí střední školy. Když se k tomu přidá humor a ledový klid Bruce Willise, tak je to pěkná podívaná. Nesmím zapomenout ani na skvělou Mischu Barton a sympaťáka Reece Thompsona, který s vtipem prování celým filmovým případem. Mile mě tohle dílko, o kterém jsem předtím neslyšel, překvapilo. A to včetně hudebního doprovodu, který taky stojí za to. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)
  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama