Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

sona123 

všechny recenze uživatele

Kristepane, do čeho ten Willis zase vlezl? Atentát na střední je parodie na všechny ty detektivky a kriminálky, kde někdo pátrá po pachateli zločinu...taky je to parodie na teenage komedie. Parodie na vsechny role Willise. A kdoví, na co ještě. Ale parodie má být vtipná a to rozhodně Atentát na střední není. Je to ubohé a nudné a kdo vypnul na začátku, udělal nejlíp. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Parádní krimi z prostředí střední školy. Když se k tomu přidá humor a ledový klid Bruce Willise, tak je to pěkná podívaná. Nesmím zapomenout ani na skvělou Mischu Barton a sympaťáka Reece Thompsona, který s vtipem prování celým filmovým případem. Mile mě tohle dílko, o kterém jsem předtím neslyšel, překvapilo. A to včetně hudebního doprovodu, který taky stojí za to. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Light teenagerská komedie se zakomponovaným "krimi" příběhem. Někdy jsem se celkem ztrácel ale při záverečné rekapitulaci jsem se chytil. Plno dobrých hlášek a úsměvných scén ale na druhou stranu pár hluchých míst. Bruce Willise nevýrazný. To se ale nedá říct o mé oblíbenkyni Mische Barton, která se zde aji odhalila... :-) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Tim Calpin, Kevin Jakubowski .. High school is prom, football games, boyfriends, girlfriends, party at the rich kid's house. Fun, simple, wholesome. _ Investigativní žurnalistická detektivka ze střední školy? Docela zajímavé žánrové pohrávání si se všemi drobnostmi, zvraty i femme fatale, co k tomu patří. Jen mezi zdmi a studenty z New Jersey. Zdejší zařazení čistě do komedie je tedy značně matoucí, dokonce by šlo klidně škrtnout úplně - pokud tedy neberete jako komedii jakýkoliv film o mladých, kde se pár vtipných opileckých pařeb a stupidních prdů objeví. Bruce Willis si zde ve vedlejší roli ředitele vede mnohem suverénnější než v Surrogates a z mladších herců nelze nezmínit sympaťáka Reece Thompson a docela pohlednou a ještě nepříliš známou Mischa Barton. Přejme jim po střední spoustu hereckých úspěchů. ___ Na film se časem jistě zapomene, jde sice o zajímavou hříčku, ale bez delší trvanlivosti, ovšem debutant Brett Simon, stejně jako duo scénáristů mající prsty doposud jen v South Parku, možná budou stát časem za povšimnutí. _ 70%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)
  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno