Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Tim Calpin, Kevin Jakubowski .. High school is prom, football games, boyfriends, girlfriends, party at the rich kid's house. Fun, simple, wholesome. _ Investigativní žurnalistická detektivka ze střední školy? Docela zajímavé žánrové pohrávání si se všemi drobnostmi, zvraty i femme fatale, co k tomu patří. Jen mezi zdmi a studenty z New Jersey. Zdejší zařazení čistě do komedie je tedy značně matoucí, dokonce by šlo klidně škrtnout úplně - pokud tedy neberete jako komedii jakýkoliv film o mladých, kde se pár vtipných opileckých pařeb a stupidních prdů objeví. Bruce Willis si zde ve vedlejší roli ředitele vede mnohem suverénnější než v Surrogates a z mladších herců nelze nezmínit sympaťáka Reece Thompson a docela pohlednou a ještě nepříliš známou Mischa Barton. Přejme jim po střední spoustu hereckých úspěchů. ___ Na film se časem jistě zapomene, jde sice o zajímavou hříčku, ale bez delší trvanlivosti, ovšem debutant Brett Simon, stejně jako duo scénáristů mající prsty doposud jen v South Parku, možná budou stát časem za povšimnutí. _ 70%. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Už když se podíváte na seznam herců, praští vás do očí jméno B. Willis. Paradoxně tenhle na první pohled "nehodící se herec" na takovou roli je nakonec to nejlepší, co si ze snímku zapamatujete a odnesete. Nekompromisní a přísnej ředitel školy, kterej háže jednu hlášku za druhou (trochu přeneseně americkej Igor Hnízdo). Ale jinak je to kravina ze střední, jakých existujou stovky, výjimečně s mírně netradičním krimi námětem. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení, většině filmů, co má v názvu střední se vyhýbám velkým obloukem, ale jelikož zde si střihl i Brullis jednu z postav, jako jeho správný fanoušek jsem nahlédnout musel. Ačkoli zde má malou roličku, je film od začátku do konce svižnou podívanou s napětím, které si nezadá ani s většinou filmů s brutálními vraždami, zápletkami a nadupanými rozpočty. Skvělá krimi parodie, Reece Thompson rozhodně nenudí. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Kriminální, parodující, středoškolské × líné, jasné vyvrcholení zápletky už od začátku. To byl takovej dětskej Phil Marlow v podobě investigativního mladého reportéra. Ale jo, pobavilo to. Sice rozluštění hádanky bylo jasné už od začátku, ale dalo se to. Teda byla to škola plná divných lidí, od ředitele Bruce Willise, (který byl suprový ve své roli), přes španělského učitele a po sebranku 4 vyvrhelů, kde každý byl něčím úchylný. Rozhodně je to film, který stačí být viděn jednou. Ale nenudí. Soundtrack dobrý. "Jmenuji se Bobby Funke. Píšu do novin. " ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)
  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama