Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodná atmosférická akcia je skvelým závanom vecí budúcich. Ktoré ale neprídu. Creeper je tu ešte tým tajomným tvorom, akého ho poznáme, len aby sa neskôr vyprofiloval v tuctového magora, s abnormálnym ksichtom. A pekne to tu ´´zamastia´´ aj hrozné vizuálne efekty a lacné masky. Pokračovanie, ktoré zbytočne dlho čakalo na svoje predstavenie fanúšikom a ktoré to dokonca urobilo nadmieru fádne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování se nepovedlo. Že na režisérské sesli seděl ten samý chlápek, jako u jedničky i dvojky? K nevíře. Děj je nezáživný, kostrbatý a chaotický, triky už nejsou krásně oldschoolové, ale digitální, a působí jako pěst na oko. A Gina Philips, která se mi tak líbila v jedničce, a která je ve zdejší anotaci uváděna mezi účinkujícími na prvním místě? Objeví se na deset sekund v posledním záběru. Totálně zbytečný film. ()

Reklama

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Pokiaľ ako režisér/scenárista dokážete vyhrať za celú kariéru len jeden jackpot, tak je vlastne pochopiteľné, že sa z neho snažíte vytrieskať ešte nejaký ten bonus navyše. Victor Salva v roku 2001 stvoril nezameniteľné monštrum, ktoré dokázalo vyvolať hororovú atmosféru už len prekročením povolenej rýchlosti. Okamžite vypustil do sveta pokračovanie, ktoré však ukázalo, že Victor je ekvivalent kapely jedného hitu. Teraz sa vrátil na miesto činu po druhý raz a naservíroval nám profesionálnu sebevraždu. Céčkoví až déčkoví herci, ktorí bojujú z nejakého dôvodu s monštrom predovšetkým za denného svetla. Monštrum tu z nejakého dôvodu robí castingové video do pripravovanej pecky Blade 4. Keby išlo o prvotinu, tak dám 1*. Keďže ide o prznenie mojej obľúbenej záležitosti, tak udeľujem hanebné hodnotenie. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Presne pre film, ako je tento som sa naučila sa na nič netešiť. Bohužiaľ som svoje pravidlo porušila, čo bolo ale spôsobené tým dlhým čakaním na pokračovanie tohto nedokonalého skvostu menom Jeepers Creepers. No a nastal ten moment, kedy som sa rozhodla si tento filmík pustiť. Začiatok bol dobrý, film sa nevytrhol zo svojho pôvodného vidliackeho prostredia a zastaralej, prašnej krajinky. Potom sme sa ocitli v klasickej, idiotskej scéne dvoch mladých, zamilovaných pubertálnych deciek so smutnou históriou a slzami v očiach. No a potom... Mne bolo osobne tiež trošku do plaču, spať som šla s veľmi hlúpym pocitom neuspokojenia a vlastne, s tým som sa aj zobudila. Nemám čo viac dodať. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové této série (mezi které se rozhodně nepočítám) si museli na další díl počkat opravdu úctyhodnou dobu (14 let). Mezitím se rojila řada spekulací a mylných fámů o tom, o čem bude tento díl pojednávat. Jednu dobu se nejvíc mluvilo o návratu hlavní hrdinky z jedničky, ale Salva nakonec přišel s jiným nápadem. Ovšem ne moc vydařeným, co si budeme nalhávat. Hodně lidí bylo nažhavených na další souboj Trish s téměř nezničitelným tvorem, ale muselo se spokojit s bandou vidláků, šerifem a rádoby drsnými pozůstalými, kterým ON zabil nějakého toho příbuzného. Děj se tak odehrává krátce po skončení jedničky a před událostmi druhého dílu. Což by mi možná ani tolik nevadilo, jen kdyby to celé nepůsobilo tak špatným dojmem. O pořádnou atmosféru tu člověk pomalu nezavadí, dodávka střílející kopí z výfuku a s neprůstřelnými okny i karosérií (to už by rudl závistí i slavný Hasselhoff a Knight Rider) to už dost zavánělo trapností, i když se alespoň postarala o několik mrtvých navíc, no a náš zabiják už taky nepůsobil tak tajemně a děsivě jako v prvním díle. Navíc si nešlo nevšimnout, že ani speciální efekty nebyli žádný zázrak. Věřím však, že se najdou tací, kterým se tahle podívaná bude líbit o hodně více nežli mě. Já nikdy nebyl žádným zarytým fandou Jeepers Creepers. 40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama