Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodná atmosférická akcia je skvelým závanom vecí budúcich. Ktoré ale neprídu. Creeper je tu ešte tým tajomným tvorom, akého ho poznáme, len aby sa neskôr vyprofiloval v tuctového magora, s abnormálnym ksichtom. A pekne to tu ´´zamastia´´ aj hrozné vizuálne efekty a lacné masky. Pokračovanie, ktoré zbytočne dlho čakalo na svoje predstavenie fanúšikom a ktoré to dokonca urobilo nadmieru fádne. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Než po 14ti letech čekání naservírovat fanouškům tohle, tak to radši Salva neměl trojku točit vůbec. Rozpočet nic neznamená když člověk umí (viz Wan), takže pokud Salva neměl peníze, měl se soustředit na napětí, atmosféru a hororové prvky místo laciných efektů a "vytuněný" dodávky s neprůstřelnýma pneumatikama atd. Zklamání po všech směrech a ještě horší než dvojka. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Strašák se vrací. Ne však po 23 letech, ale po 14. Všichni co mají zbraně a odvahu jdou do posledního boje, aby jednou pro vždy zničili zlo, které se sem vrací. Problém je v tom, že chybí jakákoliv brutalita, nějaké vysvětlení o originu monstra nebo stabilnější vyprávění. Jediné co ujde je maska a to, že snímek utíká celkem svižně. Fanoušky snímek rozhodně zklame, ale pokud nebudete čekat moc, na jeden večer by to stačit mohlo. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers, byl ve své době celkem dobrý Horor, ale to co nám je naservírováno v tomto pokračování, po 14 letech, to i TV Barrandov by se styděla tohle odvysílat ne ? Atmosféra celého filmu, jak z příběhu věřte nevěřte, dodávka z vesmírného materiálu, hrůza a děs a ty digitální efekty, uf. Špatné po všech stránkách. Po pěkném Hororu The Midnight Man, šlápla Gabrielle Haugh, do velkého hovna. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

To, že Salva przní nezletilý děti se už provalilo a možná díky tomu bude v base nastavovat prdel, ale že mu to nebude stačit a rozhodne se zprznit i samotnýho Džýpr Skrýpra, to je i na odolnou rákosku moc. A kdyby jen zprznit, vždyť on ho vošukal nasucho do prdele, vystříkal mu hubu, pochcal ho a následně nechal hystericky brečet na zemi ve vlastních výkalech. Tohle se přece bývalýmu tahounovi nedělá. Každopádně stalo se a tak tu po plus mínus čtrnácti letech máme pokračování ze kterýho by se odolnej zeblil a citlivej rovnou zesral. Nefunguje zhola nic, atmosféry to má asi tolik jako 80ti letá kurva zákazníků a laciný je to jako Aranka z vedlejšího baráku, která ptáka přemlaskne ne za prachy ale jen proto, aby měla aspoň něco teplýho v žaludku. Maska Džýpra vypadá hůř než v prvním dílu, strašidelnej je asi jako krabice s koťatama a jeho dodávka je nový auto Kid. Digitální gore je finální grc do huby diváka a jestli tohle mělo být navnadění na čtyřku tak mám pro rejžu vzkaz - Strč si mysteriozní odhulení Džýpra hluboko do prdele, po týhle sračce nechci vědět ani jak vzniknul, ani nic jinýho. Nikdy víc... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Victor Salva se nechal slyšet, že pokud by mu studio nepovolilo produkci třetího pokračování, zvažoval by příběh rozčlenit do 13dílné televizní minisérie. (SidneyP)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama