Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (766)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Chválím režiséra, ačkoli už zkušeného filmaře. Tohle je jeho první větší projekt a je to fakt dost dobrý. Vynikající duo Jude Law a Forest Whitaker za doprovodu parádního soundtracku střílí, mlátí, bodaj, kolem stříká spousta krve a do toho všeho padají fakt vtipný hlášky. Všechno zasazený do celkem drsnýho příběhu o "Repo menech". Celý ten look blízké budoucnosti není tak vlezlý, jako ve spoustě podobných filmů a působí to docela stylově - něco jako Equilibrium. Bitky jsou fakt nářez a ta nejlepší přijde samozřejmě až nakonec. Jude Law ve stylu 300 je brutální řezník a je děsně cool. Scénář si pro diváka přichystal hned několik překvapení a to největší jako třešničku na dortu na samotný závěr. Nejdřív jsem přemýšlel o 3*, ale za posledních cca 30 minut jednu přihodím. "Come on.. again?" ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Když je člověk blbej a od filmu něco očekává, ba dokonce předpokládá, jak to dopadne, pak se nemůže divit, že se tak nestane a konec z něho udělá ještě většího debila než fakticky je. Jenže mě je pak smutno, protože nevím, zda-li za zklamání může film, nebo si za to můžu sama :o( Každopádně se Repo men zařadil do sekce nezapomenutelné a to díky masakru v chodbě a „závěrečnému milování“. Jude Law si zase přidal schůdek do mé TOPky a do osobního seznamu „Nejvíce sexy drsní chlapy“. Forest Whitaker stále nebyl na plastice očního víčka, pašák! A taktéž se nic nezměnilo na situaci, kdy pomůžete nebo zachráníte život kamarádovi a on Vám za to vynadá se slovy: „Skoro jsem ho měl!“ Takže pokud jste stále ještě neviděli exekutora lidských orgánů, tak šupky na něj, dlužíte to sami sobě :o) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, filmov kde hlavný hrdina bojuje proti systému a zároveň uteká s pôvabnou ženskou po boku je halda. Ale keď je všetko zabalené do originálneho hávu a podfarbené skvelou muzikou, je z toho veľmi pekná napínavá porcia akcie, tým skôr keď koniec veľmi prekvapí. Každopádne zaujímavý námet na film o blízkej budúcnosti, ktorá nemusí byť zas až tak nereálna. Je síce fakt, že niektoré scény sú dosť prehnané, ale budiš - je to predsa sci-fi, tak čo. Avšak ten koniec - tak to klobúk dole teda. To som tiež pozeral ako píšu mnohí. Herecké obsadenie celkom v pohode, .Jude Law a Liev Schreiber mali dobré role. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Brutálně inscenovaná akce, moře krve a vynikající závěr. Jinak je bohužel 32 milionů v ropzpočtu znát. Slabší výprava, křečovité kulisy apod. Děj mne moc nebavil, ale sledovat dravce Lawa s noži je zážitek, který se jen tak nebude opakovat. Děj je originální tak ze třiceti procent. Jinak je to mix Uprchlíka a Minority Report. Bohužel ani k jednomu se to kvalitativně neblíží, ale už jen pro tu akci minimálně stojí za to si tuhle věc sehnat a v rychlosti proletět. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jednotlivosti super (zvláště ty ‚na hudbu‘), celek tisíckrát viděné klišé, které zvláště ve druhé třetině nemá ani kapku drajvu. Cynický úvod potěší a závěr má fantastické grády, jenže takových protisystémových revolt už tady byly spousty a Sapochnik bohužel umí zaujmout jen na průměrné délce písničky. Law super, Whitaker má sklony přehrávat. Neutuchající krvavé gejzíry – palce nahoru! 3 a ½. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)
  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama