Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 2

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (202)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Pôvodný seriál nepoznám a nedokážem posúdiť, ako veľmi ho James Wong pošpinil (a je mi to úprimne jedno), ale od hranej adaptácie niečoho, čo je len o maličký stupienok vyššie než Pokémoni, ťažko čakať dychberúcu kvalitu a výrazný zásah do komerčného rebríčka. Dragonball nie je až taká hrôza. Je to ... znesiteľná hrôza. Keby som túto kalamajku videl s drahou multiplexovou vstupenkou vo vrecku, asi by som nemal najlepšiu náladu, ale ako alternatíva k Ordinácii v Ružovej záhrade môže táto neškodná vtákovina dokonca spríjemniť nudný večer po náročnom dni. 40% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Extrémní wtf adaptace toho nejšílenějšího anime seriálu. Všichni mají vlasy jak z Tekkenu, rádobydrsně hláškují a přehrávají a podnikají "epickou" cestu za...ničím. Děj vypadá jak po desátém vyprání vytažený z pračky, kdy zjistíte, že naprosto všechna barva pustila a zabarvila vám všechno oblečení. Je to strašně dementní, až je to vlastně vtipné a nesnaží se být ničím víc než jen jednoduchou sci-fi hloupostí. Možná se u toho budete bavit víc než u jiných filmů, ale po skončení zjistíte, že to opravdu rezonovalo s vaším smyslovým vnímaním a můžete si položit otázku, kam až sahají hranice vašeho vkusu. Gumové hlavě hlavního záporáka navzdory. Kame-Hame-Ha. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Scenar a dialogy na urovni zakladnej skoly, priemerne triky a herci, divne akcne sceny, rutinna rezia. Je to sice strasna zlatanina avsak ani nachvilu to nebolo nudne. P.S: Ten zaver to bolo co za wtf? Nejak nahle to skoncilo. Rozhodne ten film nema 100 minut ako sa tu uvadza ale len 73 min. cisteho casu (82 min aj so zaverecnymi titulkami) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Snažil som sa byť objektívný no a keď som zavrel jedno oko tak 2/10 respektíve 1*. Animovanú verziu som urputne sledoval za svojích mládežníckych čias, ale keď som videl toto tak... hrozné. Ukážka toho ako priam nesmrteľné postavy umierajú práve pred Vami na plátne... Dosť dobre to nechápem, pretože James Wong nie je takpovediac až taký zlý režisér... Som nad mieru sklamaný, kde sa podeli vymakané postavy hlavných hrdinov, šialene účesy a ešte šialenejšie charaktery postav... ku*va kde? Sku*viť takúto epopeju je fakt umenie... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo dostal v USA nápad podle manga komiksů a následných krátkých animovaných filmů natočit hraný celovečerák. Výsledek je podivný. On už podle tohoto komiksu totiž jeden celovečerní hraný film vznikl - tchajwanský Kouzlo draka, který se i docela povedl, protože poměrně věrně kopíroval i v obrazu předlohu. Jenže v americké verzi musí být hrdinou mladý Američan, do toho se objeví dcera vědátora, která má představovat tu okatou holku s culíkem, ale vypadá jako Petra Černocká po plastice a s tunou makeupu. Aby se neřeklo, objeví se tu i jedna Japonka, Korejec, a na rybu si zde vydělává Yun-Fat Chow, který má na víc, takže zde jen přehrává se širokým úsměvem na rtech, jímž dává najevo, že čeká na honorář a jede domů. Celé se to motá okolo nějakých dračích koulí, kterých ten drak měl hned sedm (ale sexuální narážky na tuto podivnost se nekonají :-)), které chce ukrást nějaký zlosyn z vesmíru, který se jmenuje jako kafe - Piccolo - a vypadá zeleně jako Věc z bažin (viz film od Wes Cravena). Kdyby je dal dohromady, zničí svět nebo tak něco, ale ve studiových kulisách nakonec s pěticí vyvolených prohraje. Docela se na to dá koukat, pokud jste zrovna po menší lobotomii mozku nebo po sto padesáté skleničce burčáku, ale jinak je to skutečně hodně hloupé, mizerně natočené, s nijak příjemnými herci - a bez koulí. I dračích. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Režisér James Wong osobně požádal japonskou popovou zpěvačku Ayumi Hamasaki, jestli by mohla složit a zazpívat úvodní píseň. (HellFire)
  • Film se točil převážně v opuštěné továrně v Mexiku. (Karlos80)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno