Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten sedmdesátkový look mi seděl a stejně tak mě bavily pokleslé výkony všech zúčastněných, ale k danému formátu bych čekal mnohem víc krve a dalších chuťovek. tvůrci se to sice snažili kompenzovat kozama ve všech jejich podobách, ale to tady moc nefungovalo. Za výraznější pozornost tak stojí až dejme tomu posledních deset minut a to je málo. 30% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma neoslovilo. Beriem do úvahy, že sa to hralo na film z rokov sedemdesiatych a aj vďaka tomu si stále uvedomujem, prečo filmy z tohto obdobia nepozerám. Ešte stále ma nebavia a nenachádzam v nich čaro. Rovnako ako som ho nenašla ani tu a dopozerala som to len preto, lebo som to nechcela nechať nedopozerané (dopozeranie mi trvalo 3dni!!). Postavy na mňa pôsobili nevýrazne, v dôsledku čoho mi bolo šuma fuk kto koho znásilní a kto koho zabije. Čo sa týka rape-u a následného revenge-u, tak opäť nič, čo by na mňa nejakým spôsobom zaberalo. Snáď zabitie Marly a Loba bola taká topka, aj keď to buď nebolo zobrazené alebo bolo zobrazené iba strašne zhruba. ()

castor 

všechny recenze uživatele

K nesprávným dveřím už přišlo hodně nevinných děvčat… Další z řady brutálních příběhů o ženě (o kámošku přišla záhy), kterou znásilní, poníží a pokusí se zabít, jenže ona přežije a rozhodne se pro krutou pomstu. Násilí, brak a vůbec věci, které většinu normálních diváků urážejí nebo znechutí, však mohou být za jistých okolností poměrně zajímavé pokoukání. Mnoho podobných si vydobylo jistý kultovní status, tohle je exploitation a grindhouse pocta klasickým předobrazům, kterak se klepalo na Poslední dům nalevo nebo Plivalo na jejich hrob. Asi každý tuší, že výsledek je plný obnažených hrudníků, násilí, krve, retro feelingu, béčkových momentů i těch bez překvapení. A mordů trýznitelů, kdy to občas bude fakt bolet. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Marlo, už zas?!" Naporcovat, zabalit a vyhodit. Klasický příběh křivdy a pomsty ovšem v humorné rovině. Proč není u žánru komedie? Dvě mladé slepice prodávají Bible. Prodávají je v místech, kde Bůh momentálně není, a k tomu se chovají tak, že zaslouží zaříznout. Lehké sado/maso plné nahoty (i když ne každá ňadra za to stojí) a sem tam nějakého cákance je doprovázeno skvělou muzikou, která si zaslouží velkou hvězdu (i když máte pocit, že jste to všechno už slyšeli, ale k obrazu sedne jak zadek na hrnec). Jak se nakonec ukáže, tvrďák Lobo má nejradši anál, a zdravotní sestřička mu ho proto ráda poskytne. Za něj a za konec určitě hvězdy dvě. Jistě, mohlo to být drsnější, občas se tempo nepříjemně zpomalí, ale celkově hezké. Vidím to na slušivé 4*... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama