Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

1860 

všechny recenze uživatele

"Lítost nad tím, že jsem kdy tento až příliš dlouhý snímek viděl." To bylo to první co mě napadlo, když film skončil.. Nechápu, jak někdo může v roce 2007 natočit takhle stupidní snímek plný debilních dialogů, u kterých si klepete na čelo, idiotského příběhu, který zpočátku sliboval mnoho, a hodně kreténských soubojů, u kterých jsem se upřímně smál tý blbosti, s jakou byly prováděny... Jedinou hvězdičku za to, že dobro zvítězilo nad lží a nenávistí.. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Pro mě šlo o film s velmi atraktivním námětem, který mě prostě zaujal. Neměla jsem s ničím nějaký závažnější problém. Ano, odrazil se tu na několika místech slabší rozpočet, ale i tak je film slušnou podívanou, která má atmosféru, zajímavou dokreslující hudbu a hlavně Andyho Whitfielda, který film zdvihá ještě výš. Jediné, co mi chybělo, byly propracovanější charaktery a celkově vztahy mezi postavami a jejich historie. S tím by byl Gabriel mnohem přehlednější a stravitelnější. Občas se člověk trochu ztrácí, ale i tak si zaslouží tři *. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jenom chviličku to vypadalo, že by to mohlo být zajímavé i trochu originální. Než přišly levné lokace, levné kostýmy a levné kontaktní čočky. A naprosto laciné dialogy a podprůměrné herecké výkony. Přitom jsou ve scénáři prvky, které by z toho mohly udělat něco zajímavého. (Jinak jsem netušil, že andělé v nebi nemají nic jiného na práci, než se učit kung-fu a nakopávat prdel těm padlým na Zemi.) ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím,co si o tomhle celém mám myslet. Chvílemi to působí jako béčko, co se o něco velkého pokouší a chvílemi odhaluje tajemství, díky čemuž si "Gabriel" hraje na něco opravdu VELKÉHO. "Anděl pomsty" cituje chvílemi "Vránu" chvílemi"Matrix" a já nevím, co ještě+tváří se hodně tajemně. I když akční scény jsou pojaté hodně zmateně. Ne, osobně nedoporučuji. Akčně-jakoby mysteriózní guláš. ()

Naranyan 

všechny recenze uživatele

Jééjku, tak to byla fakt slabota. No upřímně musím říct, že po hodnocení na čsfd a lehkém nakouknutí do komentářů jsem čekal ubíjející nudu, která se nakonec naštěstí až tak nekonala. Některé scény byly opravdu docela efektní a tak za snahu australské produkce v jejich rozhodně stížených podmínkách oproti Hollywoodu udílím 2 minihvězdičky :). ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama