Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Matty 

všechny recenze uživatele

Když je mládí v trapu a do důchodu daleko a vy, ať uštvaný kariérista či věčně hodná holka, zjistíte, jak málo jste toho doposud dokázali, porovnávaje přitom s tím, v kolik jste dávno před vyrašením prvního sekundárního pohlavního znaku doufali, přišel čas nasměrovat svou zmatenou duši vhodným směrem. Můžete začít motivačním seznamem 10-ti položek a méně, navázat objevením své krajiny srdce za přispění osoby zkušenější, aprobované udělovat životní lekce řízení. Nemusíte plánovat rovnou útěk do divočiny, abyste zjistili, že existují lidé, kterým na vás záleží a kteří umí ocenit vaší jedinečnost, váš dar od Boha. Až tuhle sebepoznávací cestu zdárně absolvujete, dosáhnete vnitřní harmonie a ve věcech doposud nejasných budete mít naprosto osvětleno, můžete se spokojeně uvelebit do houpacího křesla, zalít si misku vloček a předat nastřádaná moudra své budoucí generaci. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Apendix: Chaos Theory je milý film. 75% Zajímavé komentáře: genetique, Jordan, Orthank ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný filmek. Základem je zlomová životní situace, která vede k řadě událostí a rozhodnutí, jež představují vzpouru vůči dosavadnímu životu a dočasné převrácení zaběhlých mechanismů a hodnot. V určitých momentech může Chaos Theory evokovat Americkou krásu, ovšem v tomto případě je struktura příběhu daleko... ehm klasičtější. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem malinko průšvih plný nudy, ale nakonec tahle jednohubka fungovala téměř perfektně. Zřejmě by mohla být ještě zkrácena o zbytečný prolog a epilog, ale pihy na kráse se akceptují. Najít dobrý film s Raynem Reynoldsem je čím dál větší dřina a přitom je to takový charismáč. Teorie chaosu je ovšem příkladem toho, že když se trefí do role, umí být Reynolds vynikající. První půlka příběhu hraje spíše na veselou a švihlejší notu. No a sedla mi malinko víc. Ovšem jen proto, že měla čas na to chrlit nápady, ve druhé už je potřeba celý příběh nějak uzavřít. I to se podařilo, i když už ne s takovou parádou. Velmi milé překvapení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu mě bavila, protože přivedla spoustu chaosu do praxe. Film navíc přináší i poučení, že pokud si dva a více lidí mezi sebou dostatečně nevydiskutují sporné situace, může to vést až ke koupi brokovnice a pak se už diskutuje velmi obtížně, pokud se vůbec diskutuje. Nenudil jsem se, netrpěl jsem a slušně jsem se bavil. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

čakal som viac humoru a niečo . . . neviem to definovať . . . viac "výnimočné" ako len takúto nie veľmi originálnu variáciu na . . . podobné filmy, idúcu v overenej a poslednými rokmi preverenej koľajničke "pseudo-nezávislých filmov", na druhej strane je to film pomerne úprimný, pretože nemám pocit, že by si sám sebe a svojim divákom nahováral, že chce byť niečo viac, niečo extra; ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama