Reklama

Reklama

Pan Nikdo

  • Kanada Mr. Nobody (více)
Trailer

V roce 2092 je Mars prázdninovým rezortem a Nemo Nobody 117letý muž, který je posledním smrtelníkem v době, kdy díky vědeckým poznatkům už nikdo neumírá. Na smrtelné posteli Nemo vzpomíná na své tři životy, které možná prožil se třemi různými ženami. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer

Recenze (1 294)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s hlbokými myšlienkami, ktoré nútia pohnúť rozumom. Lenže toto má dva a 1/2 hodiny a Ja som sa miestami tak nejak precitol vo svete "nezáujmu" kam sa samotný príbeh uberá. Tá premisa okolo romanci ma bavila kým bola tak nejak v jednej domácnosti, "zakázaná". Následný vývoj mi už nijak extra zaujímavý neprišiel, pričom ako uvádzajú podaktorí, toto sme tu už mali v podobe "Donnieho Darka", ktorý je však predsa len o level vyššie. Nič to, nevadí, veď kopíriek čo sa snažia ísť svojou vlastnou cestou, je plná riť. Akurát že, od snímku z rebríčka 200 najlepších, najobľúbenejších filmov som predsa len očakával akosi trochu viac, ako len melanchóliu v jemnom scifi kabáte. No a týmto pádom som videl "všetko" z prvej dvestovky a teraz by to chcelo za tú obetu, poriadny krvák, alebo niečo iné, z milovaného horor žánru. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem cílová skupina. Můj zívací reflex mě varoval už v první polovině filmu, ale já ne. Já jsem se zuby nehty držela představy, že se to celé snad nějak zajímavěji rozvine, takže o to přece nepřijdu, že to do konce prostě musím dát. A to byla chyba. Prolínání několika dimenzí, časových zkratek, budoucnosti, minulosti bylo na mě příliš hluboké. Netvrdím, že jsem nic nepochopila, to samozřejmě ano, jenže to byla neskutečná nuda! S fantasy bublinou si ale vyhráli a krásná tady byla i hudba. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale nejde o nic víc než efektně natočený blábol. Snad jen vzkaz pro ty, kteří tvrdí, že pan král má luxusní šaty zlatem vyšívané a drahokamy zdobené. Pan král je bohužel nahý a jediné, co jen na něm pozoruhodné, jak pyšně svou nahotu vystavuje na odiv a předstírá myšlenkovou hloubku tam, kde je plochý jako list papíru. Faidra to napsala hezky, nasrat, jo nasrat. Já dodávám, ale předtím bolestivě nakopnout... Celkový dojem: do minusu se jít nedá, takže třikrát podtržená nula. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Pan Nikdo JE zajímavý, po první projekci ale těžko soudit, nakolik jsem nepostřehnul spoustu detailů pro jejich množství a na kolik je to důsledek ledabylé práce s vesmírem, který si řežisér vymyslel... Na podruhé se tedy uvidí, prozatím spíše střízlivé a opatrné 4 hvězdy. Posledních dvacetiminutovka je ovšem geniální!!! 7/10 (45. MFF KV) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

V mojich ociach tomuto filmu s velkymi ambiciami chyba to hlavne, co rovnako v mojich ociach mali filmy, snaziace sa o podobny zaber - chybalo tomu srdce, alebo inak povedane, nieco, co by ten myslienkovy konstrukt ozivilo do niecoho skutocnejsieho, ako len sledu peknych obrazkov. Ovsem snaha tam bola - vidno to v linii s Annou. Sama o sebe by bola ovela viac, ako v tomto spolocnom utvare. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (27)

  • Před oficiální premiérou v ČR proběhla 4. července 2010 předpremiéra na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (Varan)

Reklama

Reklama