Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Borecz 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně dobrý seriál. Ačkoli některé díly jsou o něco slabší (nebo spíše nejsou tak silné) jako jiné, skoro vždy, když náhodou natrefím na nějakou epizodu z tohoto serálu, se válím smíchy. Chápu, že použitý styl humoru a charakter postav možná nesvědčí každému, je to ale rozhodně můj šálek kávy (či spíš čaje, kávu nepiju :) ). "Á, tady jsi Perry.", "Rrrrr". Perfektní :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak jaký díl. EDIT 17.9. 2016 - Tak nějak jsem se náhodně dostal k tomuto seriálu a už si tak nějak nevybavoval, jaký to bylo a proč jsem tomu dal 3*. Tak jsem si z nudy stáhnul pár dílů abych měl večer co komentovat. A skutečně, jak jaký díl. Někdy je to šílený (což já neskutečně oceňuju), jindy je to nudný. Takže ty 3* tomu patří právoplatně. ()

Reklama

QuietRioT 

všechny recenze uživatele

Toto určite dokáže doceniť až starší človek, pričom stále to ostáva v rovine rozprávky pre deti na rozdiel od podobného South Parku, ktorý by ste svojmu asi dieťaťu nepustili. Každá časť vás niečim zaujme, pričom v každej nájdeme rovnaké rutinu ako napríklad keď Perry zdrhne, alebo keď odrovná Tutoswarcha (OMG, they kill Keny; Screw you guys, I´m going home). Pozerať sa to však dá hlavne vďaka humoru, ktorý je jedinečný a pre mnohých nepochopiteľný, postavený na ironii a paradoxe. Určite najobľúbenejšií "novodobý" animovaný seriál. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době přidávám poslední hvězdu. Přemýšlela jsem nad tím (bože, fakt nad kresleným seriálem, supr) a musím přiznat, že je to jeden z mála seriálů, který je opravdu pěkný na pohled, zábavný, u kterého není problém zabít čas. Baví mě striktní charaktery postav, člověk vždycky přemýšlí, co ta dotyčná postava provede, jak zareaguje a vždycky se trefí :) nemám ráda "měnící se charaktery", takže za mě jednička s hvězdičkou! ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Síce som videla len zopár častí, vôbec ma to nezaujalo. Ja animáky takéhoto typu, kde je hlavnou myšlienkou len vystrájanie bláznovstiev proste neznášam. A navyše aj postavy vyzerajú strašne. Pre mňa je to strašne stupídne a nemorálne a pre malé deti nevhodné. Naviac to, že každý "geniálny" plán Phineasa a Ferba vždy vyjde a nikdy sa Candy nepodarí ich prezradiť mame, mi príde ako ďalšie mínus, pretože si nemyslím, že rodičia by o tom nemali vedieť a že je to úplne normálne. To proste z môjho pohľadu nieje pre deti, nemá to žiadnu morálku a to ja zas na animákoch neznášam, i keď je pravda, že Phineas a Ferb je len jeden z veľmi mála animákov bez morálky, čím je výnimočný a zrejme aj preto taký populárny. Pre mňa však nie. Som zastánca klasických výchovných animákov, medzi ktoré Phineas a Ferb nepatrí. Dám mu však aspoň 1 * za vtákopyska Perryho, ktorý je ešte celkom sympatický a aj za smoliarku Candy, ktorej mi je vždy ľúto. Disney sa strašne kazí... :´( ()

Galerie (317)

Zajímavosti (22)

  • Znelku k seriálu nahrala americká pop-punková kapela Bowling For Soup. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama