Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 2
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (67)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"A" - Amateur. "Dokonalý" plán (60%), "B" - Badger. Premúdrelý reportér (55%), "C" - Capital Punishment. "Slepá Spravodlivosť" (90%), "D" - Deloused. Bábková pomsta (45%), "E" - Equilibrium. Za všetkým "zlým" hľadaj ... (40%), "F" - Falling. Osud (50%), "G" - Grandad. Milujúci deduško (30%), "H" - Head Games. (30%), "I" - Invincible. Nesmrteľná "teta" (45%), "J" - Jesus. Láska k ... (50%), "K" - Knell. Nezastaviteľné zlo (40%), "L" - Legacy. Monštrum (40%), "M" - Masticate. "Halušky" (55%), "N" - Nexus. "Halloweensky" deñ (20%), "O" - Ochlocracy. Zombie zákony (60%), "P" - P, P, P scary. Kokotina na mraky! (Odpad), "Q" - Questionnaire. Test zmeny identity (45%), "R" - Roulette. Nemecká ruleta (50%), "S" - Split. Komplikované vzťahy (80%), "T" - Torture porn. Rychlý prachy (45%), "U" - Utopia. Nový svetový rád (50%), "V" - Vacation. Pánska jazda (55%), "W" - Wish. Detský svet (10%), "X" - Xylophone. Nervy na "dranc" (55%), "Y" - Youth. Ilúzia mladosti (40%), "Z" - Zygote. Pôrod novoredenca (80%). O niečo lepšie ako prvá časť, no o zázrak sa rozhodne nejedná. Pár "písmenok" zaujalo, inak väčšina trápna a zbytočná. Celkovo mi to príde ako zbytočný počin pri ktorom sa divák trápi kedy konečne narazí na niečo hororovo zaujímavé 40 - 50%. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda téhle antologie tkví v tom, že jednotlivé povídky jsou natolik krátké, že než začnou nudit, skončí. 2 z 26 (!) povídek jsou velice dobré (ti největší borci nezklamali: Bustillo a Maury se svým řádně sick X a hodně se mi i líbilo Z, ty si určitě dejte), zbytek až na občasné výjimky laciný/amaterský/předvídatelný a častokrát nevypointovaný a nesrozumitelný shit. Takhle to holt občas dopadá, když tvůrci dostanou absolutně volnou ruku. P.S.: počkejte si na potitulkovou scénu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejdříve sepíšeme ty nejlepší a tentokrát jich opravdu nebylo málo. Jasný vítěz je Z:Zygote: absolutní vrchol a orgasmus! Vynikající gore, perfektní nápad, no hnus, extrém a šílenost a za mě velký palec nahoru pro absolutně neznámého režiséra. Druhé místo nejspíš V: Vacancy: Perfektně krvavý, depresivní a násilný found footage, kupodivu skvěle natočen. Třetí místo S: Split: Nervydrásající Home Invasion, skvěle natočen, úžasně vygradován, solidní hudba a slušné gore! Dále C: Capital Punishment: Perfektní nápad, nepříjemné ticho před bouří, velmi kvalitně odvedená exekuce a dech beroucí atmosféra. Q: Questionnaire: Neuvěřitelně chytré a chytlavé dialogy + parádně natočená operace (vyjmutí mozku yummy).X:Xylophone: od Bustilla a Mauryho jsem čekal více, ale svou zvrhlost a gore předvedli i zde. K:Knell : Podivnost, ale vizuálně zajímavá, atmosféricky silná, sedlo mi to . J:Jesus: Skvělé gore, slušný look. R:Roullete. Skvělá atmosféra, slušně natočené, srdce bije jak o život. N:Nexus:Slušné masky, napínavé, atmosférické a tragické.E: Equilibirum: Neuvěřitelně vtipná a zábavná povídka, sedlo mi to. T: Torture porn: Sleazy, uchylné a zvrhlé ke konci však bohužel amatérské a nekvalitní gore, ale něco to do sebe mělo. a U: Utopia zajímavý námět. A: Amateur : Celkem sranda, slušně krvavé i hezky natočené. Nekoukatelné povídky=odpady : Vítěz je Y: Youth typická asijská podivnost, blbá, hloupá, špatně natočená se šílenými nápady, hrůza. Dále D:Deloused: Téměř nesledovatelné, postavy z plastelíny či,co to bylo za sračku, hrůza. L:Legacy: Slibní kanibalové ale otřesné digitální zpracování. W:Wish naivní, amatérská a nezajímavá povídka, kroutil jsem hlavou. H:Head Games: Špatný vtip, blbost. P: is for P-P-P-P Scary! Nepobral jsem. Po druhé projekci trochu zklamání, těch vyloženě špatných je sice méně, ale 4kových jsem našel taky méně než kdysi. Dnes se mi líbilo už Deloused a Wish. Vrcholem je stále Zygote, Toilet! a Xylophone. 60%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

A - 60%, B - 20%, C - 60%, D - 90%, E - 60%, F - 80%, G - odpad!, H - 40%, I - 60%, J - 80%, K - 75%, L - odpad!, M - 70%, N - 50%, O - 75%, P - ?, Q - 40%, R - 50%, S - 60%, T - 70%, U - 40%, V - 75%, W - 55%, X - 60%, Y - 80%, Z - 90% ............... Lepšie jak jednotka. A možno ani nie, každopádne guilty pleasure jak hovado, tak neviem nakoľko objektívne sa nato pozerám. Dvojka je kompaktnejšia. Samozrejme je to pri tomto počte kraťasov nemožné, ale náladovo, bizarnosťou, zábavnosťou, to viac drží pohromade. A to tak, že keď napríklad po V (found footage), prišlo W (trash z vesmíru), a potom X (atmosferická depka); nijak mi to zážitok nerozhodilo. Dokonca ani tých pár odpadov ma vyslovene nevytočilo. Proste len brak. Lepší, horší, až k takým halucináciám ako P, ktoré nedokážem ani ohodnotiť. Priemerovo 59% (jednotka mi pritom vyšla trochu vyššie). Ibaže lepšie nápady - lepšia zábava, takže jedna hviezda navyše. A na poslednú poviedku sa radšej pripravte .. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo neví, co čekat, tak se jedná prakticky o takové 5 minutové kraťase s vtipnou pointou na konci zpracovávajících různě téma smrti. Takže v každém mini snímečku někdo natáhne bačkůrky. Způsob a frekvence potenciálních úmrtí jsou zcela v roli jednotlivých režisérů. Já musím zejména ocenit, ve většině případů, velmi pěkně odvedenou uměleckou stránku snímečků. Dále se mi velmi líbil grafický kabát spojující jednotlivé povídky a především provedení úvodních titulků. Dlouho jsem neviděl v tomto ohledu, tak dobrou práci. Mohl bych tu rozebrat postupně všech 26 povídek, ale zřejmě by to bylo o ničem, takže jen v krátkosti. Jak by řekl pan prezident, kdyby se pokoušel být slušný, za hovno stály: F is for Falling, G is for Grandad, H is for Head Games(zřejmě nevětší sračka), P is for P-P-P-P SCARY!, S is for Split, T is for Torture Porn(tak nakonec ne...), U is for Utopia, V is for Vacation .Naopak, za extrémně vydařené kousky bych označil: D is for Deloused, I is for Invincible, K is for Knell, M is for Masticate, Q is for Questionnaire, W is for Wish, X is for Xylophone, Z is for Zygote. Zbytek bych viděl někde v oblasti průměru stejně jako mé finální hodnocení. Klidně bych snesl třetí pokračování. Doufám, že se v rámci tohoto projektu podaří nějakému nadějnému režisérovi prorazit, protože dostatečný talent jich tu mnoho z nich evidentně má. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama