Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vysokoškolský študentík Mike sa vracia na pár dní domov do svojho rodného zapadákova. Chce predstaviť svoju novú priateľku Elizabeth rodičom. Tá sa však ožere ako krava a preto sa rozhodne, že radšej prenocuje v moteli a rodinné stretnutie odložia na druhý deň. Cestou ju však zrazí autom Mikeova bývalá láska Shelby. Zranenú ju odvezie ku sebe domov, kde ju uväzní. Čo toto je za sprostosť?! Mala to byť akože nejaká blbá, béčková variácia na film "Misery nechce zomrieť"? Ak ano, tak leda pre sopliakov alebo idiotov. * ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď Mischa Barton zahynula v O.C. California, zahynula s ňou aj jej herecká kariéra, čo dokazuje svojou pravidelnou účasťou v týchto scenáristických klauniádach. Ti síce majú mať parametre thrilleru až hororu, ale zvyčajne pôsobia ako paródia a komédia. Lebo rozumiete, keď idete s frajerkou za rodičmi, tak tá sa najprv ožerie jak dobytok, potom ide spať že dakde inde, lebo je jej na blivajs, tak ju pošlete ta het, nech sa ide vyspať. Následne ani neskontrolujete, či sa jej podarilo nájsť nocľah a keď ona v noci zmizne, tak prvé čo vás napadne - hm, tak asi išla za bývalým 🤣 Alebo keď máte návštevu a hore vám obeť trieska s príbormi o stenu a ono to ruší, postačí tej milej návšteve vysvetlenie: to je bojler 😅 Ako iste, oceňujem, že sme sa dočkali nekalých hrablí v žalúdku a porezaného nadpätia, ale stále tá humorná stránka prevažovala, najmä vtedy, keď chlap s čerstvo prestrelenou nohou pružne skáče sťaby olympijský skokan do výšky. Nechýbalo veľa a dal by aj odzemok! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to další film z kategorie "neurazí, nenadchne", který má obšlehnutý námět ze slavnějších filmů (třeba z Misery, že...), ale kruci, kéž by ostatní filmy z téhle kategorie vypadaly minimálně takhle. Návrat domů sice měl být odvážnější, působí průměrně a má i nelogičnosti, ale zase má slušnou atmosféru, nejednu napínavou scénu a dívalo se mi na to dobře. I ty postavy jsou trochu promyšlenější, než jsem očekával. Znova bych se na to už asi nepodíval, ale špatný ten film rozhodně není. 3* ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Není to marný, nicméně slušnou režii kazí blbej scénář: (SPOILERS) kluk vysadí svoji vožralou milou u hotelu (v pro ní cizím městě a s těžkým zavazadlem), aniž by ji šel doprovodit aspoň na recepci...pak by totiž nebyl možný následující děj, kdy holka zjistí, že je hotel narvanej, že samozřejmě nemá signál (ha, scénáristé jsou zřejmě jediní lidé na světě, kteří nesnáší mobily) a musí jít pěšky temnou nocí k dalšímu hotelu, zatímco ji autem NÁHODNĚ srazí její budoucí trýznitelka /// holka vochčije svoji trýznitelku, dělá, že spí, ale poté nepočká, až bude trýznitelka bezpečně mimo dům, stačí ji, že vyleze jen na dvůr sekat dříví...pokus o telefonování tak samozřejmě končí nezdarem...atd. Od poloviny se to dá posouvat zrychleně dopředu, aniž by jsme byli o cokoli ochuzeni, stačí zpomalit v závěru, abychom čistě z povinnosti zjistili, jak to dopadne. Kvůli režii a slušným hercům dávám lehce nadsazený tři hvězdy. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Mám ten film veľmi rád, kvôli jeho pomalej, sichravej atmosfére, prostrediu malého amerického mestečka, miestami sú tu aj veľmi napínavé scény, pekne vystupňovaný záver a krásna Mischa Barton ako záporáčka, s ktorou sa dá i trošku súcitiť. Nejedná sa o nič nové, ale o remeselne veľmi dobre zvládnutý film na pomedzí thrilleru a horroru, ktorý je ako šálka kávy za studeného, jesenného dňa. Poteší, zahreje a ostane po ňom dobrý pocit, čo u mňa vôbec nie je málo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)

Reklama

Reklama