Reklama

Reklama

Americko-japonský animovaný akční film divákům v šesti jednotlivých kapitolách odhalí začátek proměny Bruce Waynea v Batmana, legendárního mstitele Gotham City.  Americko-japonský animovaný akční film divákům v šesti jednotlivých kapitolách odhalí začátek proměny Bruce Waynea v Batmana, a důvody, které vedly k tomu, že se stal mstitelem Gotham City. Postaví se v boji proti hrůzu nahánějícímu Strašákovi a dvěma zlosynům, s nimiž se doposud nesetkal. Animovaná podoba nesmrtelného komiksového hrdiny je výsledkem spolupráce předních japonských animátorů, k nimž patří Shojiro Nishimi, Yasuhiro Aoki, Futoshi Higashide, Toshiyuki Kubooka a Hiroshi Morioka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Liznic 

všechny recenze uživatele

Tohle bývá složité, několik autorů, různé přístupy a osobytá provedení. V případě Gotham Knight jsou však všechny příběhy, až na Field test, velmi nadprůměrné a některé přímo vynikající! Otvírá se tu několik témat ohledně Temného rytíře, jako: smrt rodičů, odpor ke zbraním, neustále přítomná bolest, jeho jediné pravidlo "nikoho nezabít" a další. Pro všechny fanoušky Batmana je tohle jednoznačně povinností! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Anime dost můžu a tak jsem vzhledem k síle námětu čekal asi hodně. Jenomže tentokráte to neklaplo tak dobře jako u Animatrixu. Rozdíl v kvalitě jednotlivých příběhů je znančný. První příběh, měl sice ze všech nejlépe vykreslená pozadí, ale jinak dost nuda. Další dvě povídky také za moc nestály. Teprve třetí až šestá odpovídá tomu, co od kavlitního anime s Batmanem v hlavní roli očekávám. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Berme to jako takový prequel k Temnému rytíři. V animatrixovském stylu se k nám řítí Batman v šestero podáních. Někdy slaběji, někdy silněji. Celkově však stojí za to. Nedoukům by mohla animace připadnout jako nevábná, batmanovským ignorantům zase scénáře - obsah - slabý. Osobně mi totiž přijde tento batmanovský šestiraňák jako záležitost pro obeznámené a pro tématiku nadchlé fanoušky a ne pro širokou veřejnost. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Nezbývá než doufat, že při sledování druhého Nolanova Batmana nabude tato animovaná mozaika několika příběhů, které jsou sice sourodé, zato však nepříliš zajímavé, řádného smyslu. Takhle je to jen takové někdy hezky namalované, někdy i nápadité, ale stále naprázdno vyznívající zbla. Nic to ale nemění na tom, že nad Netopýřího muže mezi veškerým superhrdinstvem prostě není, nebylo a nikdy ani nebude. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem čekal od tohohle snímku trochu víc.Že každá kapitola má svůj vypravěcký rukopis mi mělo být jasný už ze začátku,když jsemto proklikával.Některé z kapitol jsou lepší než ty další ale každá je lepší než nejslabší članek a to Field Test,který je nudný,nezáživný a zbytečný ale naopak vrchol snímku jsou pro mě dvě kapitoly,který mají k samotnému Batmanu dost blízko Crossfire a Deadshot.Osobně se těd nemůžu dočkat na Batman:Year one. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o první snímek o Batmanovi, na kterém se podílelo Japonsko. (Claude Speed)
  • Děj filmu se odehrává mezi filmy Batman začíná (2005) a Temný rytíř (2008). (TwoFace)

Reklama

Reklama