Reklama

Reklama

The Devil's Men

  • USA Land of the Minotaur (více)

VOD (1)

Když začnou v řecké vesnici mizet turisté, pustí se místní irský farář otec Roche do vyšetřování satanistického kult, který uctívá obří sochu Minotaura. (Netflix)

Recenze (15)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zábavné satanistické béčko s docela pěkných kulisách s krásnýma blondýnama, žánrovým klasikem Cushingem a sympatickým Pleasancem. Příběhově samozřejmě totální průměr, závěrečná scéna totální bizár. Nejlegračnější byla "lekačka" se zakuklenci v koupelně. Celkově ti zakuklenci působili dost vtipně. Na závěr při titulkách zahraje skvělej song. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ti, jenž vstoupí do zapovězené komnaty Minotaura, musí zemřít! Kéž by to bylo alespoň smíchem a ne nudou.. Jediná ostrá věc jsou lícní kosti Petera Cushinga. Kultisté místo satanových pyžam oblékli saténové, Théseus Pleasence hraje, jak kdyby měl v sobě stálou hladinku Metaxy, občas se tam mihne chlupatý klín nebo zpěvák z Bee Gees a konec ala Van Helsing přinese jen rozpačitý údiv a povzdech, proč jste tu Ariadninu nit dávno nepustili. Co taky čekat od filmu, jehož název bestie řecké mytologie vysmrká nosem.. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměrný satanský horor, odehrávající se v pěkném prostředí kdesi v Řecku. Sekta uctívající sochu Mínotaura je docela v pohodě a celkově herecké výkony jsou v normě. 70. léta byla na podobné filmy celkem plodné a tento do té doby sedí jak prdel na hrnec. Kouká se na to fajn a účel to splní i když konec je spíše úsměvný, ale divák by neměl být zklamaný a fanoušci 70.let budou jistě spokojeni i když je samozřejmě mnoho lepších filmu z té doby. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

The Devil's Men představují pekelně prkenný hororový zářez řecko-britské žánrové produkce, v němž standardně výborný Donald Pleasence jde po krku standardně dobrému Peteru Cushingovi. Ale obrňte se značnou dávkou trpělivosti, má to totiž tempo pravé řecké siesty - velmi rozvláčné. A ten zvukový design, co to sakra bylo? ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý film, ale jeho najväčšie slabinou je pomalé a nevzrušivé tempo, to isté pomalé tempo, v prostredí krásneho Grécka, je zároveň aj jeho najväčšou prednosťou. Trošku života a vzrušenia do filmu prinášajú veteráni Pleasence a Cushing, a krásne blondínky v kraťasoch. Dá sa, ale z prostredia a príbehu sa dalo vyťažiť viac. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama