Reklama

Reklama

Teenager Jake Tyler (Sean Faris) se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Tam však narazí na vyhlášeného rváče Ryana a rozhodne se, že se mu postaví. Nejprve však musí u skutečného mistra zvládnout bojová umění…  Hrdinou amerického akčního dramatu v režii Jeffa Wadlowa je teenager Jake Tyler (Sean Faris), který se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Stejně jako mladší Charlie, který má úspěchy v tenisu, je i Jake sportovně nadaný hráč amerického fotbalu. A záhy zjišťuje, že dobrou kondici bude potřebovat. Když ho půvabná spolužačka Baja (Amber Heardová) pozve na večírek, Jake narazí na vyhlášeného rváče Ryana (Cam Gigandet). A poté, co od něho dostane pořádnou nakládačku, se Jake rozhodne, že to tak nenechá. Obrátí se na mistra bojových umění (Djimon Hounsou), který mladíka naučí nejen bojovat, ale také uvědomit si, jaký doopravdy je. Ale i když Jakeovi nejde o pomstu, je jasné, že další střet se surovcem Ryanem je nevyhnutelný... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (598)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevzdávej ! To je zásadní pravdilo, kterým se řídí nejen ti, kteří tento film natočili, ale také ti, díky kterým tento film byl natočený a to narážim právě na Youtube a to je právě možná ten problém, že ten film se až moc otáčí právě kolem tohoto fenoménu dnešní doby, protože jinak by vlastně příběh neměl moc smysl. Fakt je, že řezanice v něm jsou slušný, všechno to slibně a zajímavě ubíhá, ale kam to všecko de? No přece na YouTube, takže je to trošku taky póza, ale nechá se na to příjemně koukat. Nic zásadního, kostra příběhu je taky průměr, ale ty boje, ty za to vidění určitě stojí ! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Never back down mi připadá jako snímek pro teenagery. Objevuje se tu řada otřepaných klišé, které jsme již v akčním žánru viděli nespočetněkrát a v mnohem lepší podobě. Mladé divačky budou učůrávat z postav hlavních hrdinů (toho kladného i záporného) a vizáže Jake Tylera a mladí diváci se budou kochat choreografií bojů a tajně budou po zhlédnutí cvičit, aby se v mnohém vyrovnali postavám z filmu. Příběh sám o sobě mi ale připadal poměrně jednoduchý, přímočarý a naivní. Potěšila však zmíněná choreografie a také semifinálové gesto hlavního hrdiny. Průměrná podívaná za 3*. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Průměrná kombinace Klubu rváčů a Warriora v mladickém naivním americkém podání, projevujícím se především v tak do očí bijících, v reálném světě neexistujících, „American party“ se stovkami lidí v luxusní vile, která mě kdykoli ji vidím rozesměje. Také volba hlavního aktéra nebyla přímo trefa do černého, ale trenér, až překvapivě časté potyčky a zápasy a ojedinělý humor to táhnou velmi nahoru. „Jak je fešáku?“ „Fajn, jak často hraješ na X-Boxu?“. Jen škoda předem jasného závěru, přesně tak jsem nechtěl, aby to skončilo, ale člověk nemůže chtít vše. 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $24,850,922Tržby Celosvetovo $41,627,431Tržby za predaj DVD v USA $17,792,741 //počet predaných kusov 952,295║ Keď sa to nebere moc vážne dá sa to celkom užiť, fajn súboje, kamera, nenudiaci priemer. /60%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Určitě to znáte. Už první den na nové škole jste největší hvězda, všichni vás okukují, jede po vás největší kost a zvou vás na nejrůznější akce. Že ne? Já vlastně taky ne, protože svět filmu se od toho reálného přeci jen liší. Asi tak půl minuty to opravdu vypadalo, že by se mohlo jednat o myšlenkově bohatší záležitost pro mladší generaci a navíc ve stylu Klubu rváčů. Jenže jak rychle to přišlo, tak taky odešlo a zvrhlo se v klasiku pro vylízanou facebook generation. Všichni jsou jako z výlohy, sebemenší rvačka je ihned on-line a s tvárnicemi se hází o sto šest. Vše naštěstí táhne skvělé obsazení, zkušený Hounsou, zatraceně sexy Amber Heard, pan slizák a kříženec Toma Cruise s Cristianem Ronaldem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodný názov bol Get Some, ale mal sexuálne konotácie, čo sa tvorcom nepáčilo. (619REY619)
  • Cam Gigandet (Ryan) je držitelem černého pásu v izraelském bojovém umění Krav Maga. (Mr.Hudson)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 24,9 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 41,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama