Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Věřím každému filmu, ve kterém Rock přijde, zlostně se rozhlédne a všechny vymlátí. Tentokrát však hraje hodného taťku a tak se všechny hodiny strávené přežvykováním bobulí v posilovně jeví naprosto zbytečnými. Nicméně jistou dávku zábavy tento snímek nabídl a já jsem si z něj vzal poučení, že když se mi za dveřmi zjeví kurýr PPL, DPD či DHL s balíčkem v ruce, tak ho pro jistotu střelím do palice, abych si nepřevzal něco, za co bych mohl strávit deset let v base. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Snitch není špatný film, je to lehký nadprůměr, na který se můžou v klidu podívat všichni, ale užijí si ho především příznivci dramatu. The Rock si tentorkát odfrknul od zabíjení a přijal roli, na kterou se nejspíše nemusel po fyzické stránce nijak extrémně připravovat. Zde ho zmlátí i partička nějakejch chuligánů. Z toho jsem usoudil, že role byla psána naprosto individuálně a mohl ji obsadit klidně úplně jiný charakter. Dwaynovo charisma však filmu dodává potřebnou šťávu, bez níž by byl dle mého názoru ten film jen poloviční. Snímek vychází ze skutečných událostí, i když je samozřejmě přizpůsobený hollywoodskému stylu. Každopádně vás to udrží v napětí...60% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Film podľa skutočnosti (údajne) o chlapíkovi menom John, ktorý žije usporiadaným životom. Vlastní stavebnú firmu a všetko ide tak ako má až do dňa kedy federálny predstaviteľ vlády US neobviní jeho 20 ročného syna Jasona z predávania drog. Tú na neho našil najlepší priateľ, aby si tak zabezpečil nižší trest. Tento istý kolobeh však musí zopakovať aj Jason. Nakoľko odmieta a volí radšej krok za mreže prísnej väznice plnej drogových dealerov, zoberie "spravedlnosť" do vlastných rúk otec. Pod dohľadom polície vstupuje do drogového kartelu, ohrozí celú rodinu, aby zachránil synovi zbytok života. Celkom uveriteľné. Pozitívum, Dwayne Johnson hral konečne vo filme normálnu postavu. Konečne sám ako kôl v plote bez cudzej pomoci nezniesol všetkých zo sveta. Film, ktorý má hlavu a pätu, ale je to len priemer. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec to šlo. Jasně, nejde o žádný akční thriller, na celém filmu je vidět, že budget nedosahoval trilionů, prostě je to jen jakýsi lehce agitační prst, ukazující na, v očích tvůrců, divný zákon. Dwayne hraje, ostatní tam jsou taky a alespoň nějak to odsýpá. Rozhodně lepší Dwaynova role, než když si hrál na vílu Zuběnku (nebo co to tenkrát bylo...). ~ 2,5* ()

castor 

všechny recenze uživatele

I když scénář neumí moc překvapit, postavě zoufalého otce dokážeme „hravě“ uvěřit. Když má navíc tvář a zarputilost Dwayna Johnsona, může to být hodně fajn. Výsledek přesto nakonec není nějak jednoznačný. Johnson tentokrát spíš před kulkami utíká, než aby se postavil do cesty mexickému drogovému kartelu. Tu a tam jednu schytá, protože tenhle Johnson sází spíš na realistickou rovinu. Bývalá wrestlingová hvězda má problém. Respektive její syn z prvního manželství převzal zásilku, která ho může poslat do vězení na desetiletí. Řešení? Nezlomný otec musí dostat před soud nebezpečné drogové dealery. Co mě na Práskači bavilo, byla jistá nenucenost. Nepotřebujeme příliš indicií k tomu, abychom z návštěvy otce v kriminále poznali, že synka musí chtě nechtě dostat na svobodu, nepotřebujeme dlouho na to, abychom vytušili, jak nedobrovolný parťák/zaměstnanec s drogovou minulostí riskuje, autority záporáků jsou cítit, aniž bychom potřebovali nějakým samoúčelným násilím demonstrovat jejích sílu. Režisér Ric Roman Waugh prostě dostal příležitost vyprávět poměrně zajímavý příběh s atraktivními charaktery a svou práci odvedl solidně, takže vážně škoda, že scénář se vyvíjí přesně tak, jak od prvních minut předpokládáme!! 65% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)
  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)
  • Natáčanie filmu trvalo 35 dní a prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama