Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Jason13 

všechny recenze uživatele

Tento díl série mi utkvěl v paměti nejvíc (zřejmě časté reprízy ve zlatých devadesátkách). Nostalgie tedy stále funguje, zábavy však po velice dobré dvojce krapet ubylo. Vtipných momentů také méně, ale najdou se (bowling, paní se sekáčkem). V rámci téhle béčkové série v pohodě koukatelné... Kéž by to ale byl poslední díl. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Slyšíte to? Můžou být kdekoliv kolem nás... Nad námi, za námi nebo v zemi. Myslíte, že je to nějakej vtip? Myslíte, že je to nějaká hra? Jsou hladoví. Nedělají nic, než že žerou." Na začátku je menší rekapitulace, stříhák z jedničky a dvojky. Poté následuje klasická vata, takže spousta řečí o ničem. Až okolo 30 minuty se konečně začne něco dít. Postavy jsou nové, kromně lidského ničitele critters. To je vzhledem deb*lek, který připomíná bezdomovce. Z předchozích dílů už ale víme, že vzhled klame. Celé se to odehrává v jednom baráku. Naštval mně konec, neboť koukám s otevřenou pusou, co se děje a najednou - Pokračování příště! Jinak to není nudné jako jednička, ale není to ani zábavné jako dvojka. - 60%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretia časť "Critters" nielenže postráda príjemnú vidiecku atmosféru Grove´s Bendu a tiež prítomnosť Lovcov, ale hlavne tomu chýba aura prvých dvoch dielov. Tým, že sa critters presunuli do mestského námojného domu hodne utrpeli. Vo filme je ich poskromne a pôsobia ťarbavým dojmom. Celé to už skĺzlo do, pre mňa nie moc zaujímavej, recesistickej polohy. Zaujímavosťou je prítomnosť 17-ročného Leonarda DiCapria. Nečakajte však od neho herecký výkon, aký sa mu podaril v Titanicu. Critters 3 nie je vyložene prepadákovým pokračovaním série, ale oproti svojim dvom predchodcom ide jeho kvalita o triedu nižšie. ** ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než předchozí dva díly. Že bylo Critters málo mi ani tolik nevadilo jako otřesnej scénář plnej "výživnejch" dialogů typu "Moje maminka zemřela, ne jako tvuj tatínek, ale je mrtvá." Ještě k tomu je celej scénář děravej jak cedník. Co mě jako vždycky trochu potěšilo byly blbosti, co Critters vyváděli, když neměli co žrát (řádění v kuchyni). Pro fanoušky DiCapria bude možná důvodem ke zkouknutí trojky fakt, že se tu Leo objevuje v jedný ze svých prvních rolí. Druhá slabší hvězda se teda kutálí za Lea a pár povedenejch scének s Critters. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Propadáme se, propadáme. Ostatně se to dalo čekat, ač bych klidně přivítal nějaký remake. Trojka měla jednu (pro dnešního diváka) zajímavou akvizici: Leonarda DiCapria. Jinak ovšem zábava, efekty a napětí trestuhodně opadly, zubaté potvory i tak ještě dokázaly něco nabídnout. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. Nostalgický kult. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama