Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

No... nebyla to až taková hrůza, jak jsem čekal. Nicméně - veškerý vtip téměř vymizel a už se tam tak nějak podivně vaří z ničeho. Na příchod Critters se opět čeká poměrně dlouho a když velmi pozvolna dorazí, nudí vlastně i oni a většina jejich scén je debilní. Tak proč ty tři hvězdy, ptáte se? Inu, jak už jsem říkal, nebyla to až taková hrůza, jak jsem čekal. A ta holka (Aimee Brooks) byla skvělá (nejen jako postava, ale i postavou a tak... však víte). A ty tři hvězdy tam jsou i za DiCapria (neví někdo, co je ten v té době přibližně na dvanáct let vypadající mladík zač? Je to docela sympaťák). A taky je to za Critters. Jen a pouze za ně, protože jsou skvělí. A za Charlieho, to je prostě sympoš. Všechno ostatní je nuda. Postavy. I scénář. Nic inovativního, ale dá se to přežít. A krom toho, pro podobný věci mám nějakou podivnou slabost, takže i když je to sice špatný, moje sympatie to má - důvody výše. 60% (ale lehce, nepatrně, téměř nulově, se v hloubi duše za takové hodnocení stydím, ale sežer to critter). ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se již vůbec nepovedl a byl jen slabým odvarem předchozích dvou. Dívat se na něj dá jen ve třech případech. Za prvé ty potvory milujete a nemůžete bez nich být. Za druhé chcete vidět, jak začínal svoji filmovou kariéru Leonardo DiCaprio. Za třetí se musíte hodně, hodně a hodně nudit. Jedna hvězda... asi ze sentimentu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, který by se dal zkrátit na pár minut, je asi největší slabinou třetího pokračování. Rovněž zbytečná byla rekapitulace dvou předchozích dílů z úst pozemského lovce Charlieho, byť připomněla vtipné okamžiky z minulosti. Tedy Critters nepobíhají volně po Los Angeles, páč se coby černí pasažéři hned nastěhují do činžáku na odpis. Opět nechybí společenská kritika, kdy tím nejhorším nejsou mimozemské potvory, nýbrž domácí, co chce nájemníky vypráskat z domu a ten nabídnout developerům. Naštěstí je počítáno nejen s ním, ale i s jeho pohůnkem, který už většinu obyvatel z domu dostal. Přirozeně nejlepší a nejzábavnější jsou opět zubaté příšerky! Červené svítící oči a neukojitelný apetit na všechno....maso však vede. Škoda, že postav k obětování moc není, a tak i masakr je skromný. Nejlepší jsou kuželky a porcování kuřete v TV. A také devastace kuchyně, kde Critters řádí jako pominutí. Stále dobrá oddechovka s pěknou kamerou, údernou hudbou a sympatickou stopáží. Postavy však příliš sympatiemi nehýří, a tak být to na mně, zařvou všechny i s DiCapriem... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretia časť "Critters" nielenže postráda príjemnú vidiecku atmosféru Grove´s Bendu a tiež prítomnosť Lovcov, ale hlavne tomu chýba aura prvých dvoch dielov. Tým, že sa critters presunuli do mestského námojného domu hodne utrpeli. Vo filme je ich poskromne a pôsobia ťarbavým dojmom. Celé to už skĺzlo do, pre mňa nie moc zaujímavej, recesistickej polohy. Zaujímavosťou je prítomnosť 17-ročného Leonarda DiCapria. Nečakajte však od neho herecký výkon, aký sa mu podaril v Titanicu. Critters 3 nie je vyložene prepadákovým pokračovaním série, ale oproti svojim dvom predchodcom ide jeho kvalita o triedu nižšie. ** ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Slyšíte to? Můžou být kdekoliv kolem nás... Nad námi, za námi nebo v zemi. Myslíte, že je to nějakej vtip? Myslíte, že je to nějaká hra? Jsou hladoví. Nedělají nic, než že žerou." Na začátku je menší rekapitulace, stříhák z jedničky a dvojky. Poté následuje klasická vata, takže spousta řečí o ničem. Až okolo 30 minuty se konečně začne něco dít. Postavy jsou nové, kromně lidského ničitele critters. To je vzhledem deb*lek, který připomíná bezdomovce. Z předchozích dílů už ale víme, že vzhled klame. Celé se to odehrává v jednom baráku. Naštval mně konec, neboť koukám s otevřenou pusou, co se děje a najednou - Pokračování příště! Jinak to není nudné jako jednička, ale není to ani zábavné jako dvojka. - 60%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama