Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

honajz2 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou docela zábavné, nenáročné filmečky a popravdě ani trojka mi nepřijde špatná, jen je prostě o něco slabší a třetí hvězdu bych jí možná i dal, kdyby tam byly sympatičtější a zajímavější postavy. Charlie tu ale je, critters taky, z nových postav mě docela bavil ten starší pár (SPOILER který překvapivě přežil KONEC SPOILERU) a popravdě ani nemůžu říct, že by mě to nějak otravovalo. Toho jednoho zhlédnutí a zabití času u toho vůbec nelituji, jen nějak nevidím důvod pro třetí hvězdičku. Možná časem, ale zatím ne. Lepší 2* ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Snahu o vyvolání klaustrofobické atmosféry trhá na kusy debilní scénář a zvláštní chování postav. Film je hloupý, ale tím špatným způsobem. Uzavřený prostor nezvyšuje napětí, což byl patrně primární záměr tvůrců, ale spíše nepříjemně zpomaluje děj. Kulisy jsou levné a poté, co je přerušena dodávka proudu, se řada scén začne nořit do nepřehledné tmy. Charlie má žalostně málo prostoru a jeho vesmírný parťák Ug (Terrence Mann) se tu mihne jen formou hologramu. Zdaleka nejhorší je ale absence nebezpečí. Masožravé koule na své oběti jen dlouze vrčí, přihlouple poskakují, krkají a nebo prdí. Kouzlo „Kritů“ spočívalo právě v kombinaci zábavy a hrozivé aury, která je obklopovala. Jediným zajímavým prvkem na celém filmu je účast sedmnáctiletého Leonarda Di Capria, pro něhož šlo o filmovou premiéru. Je hezké sledovat, kam to za ty dlouhé roky dokázal dotáhnout. Více. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Šetriť sa dá všelijako, napríklad aj tým, že niekoľko minút vykladám deje predošlých 2 častí a dokladám to zábermi z predošlých častí. Ale vrámci nového prístupu k životu som sa rozhodol, že tu nájdem len samé pozitívne veci. Takže: Film vrelo odporúčam každému, kto má niečo na práci a bude pravidelne od telky odbehovať, dej je predvídateľný od začiatku dokonca, takže v podstate nijaký dôležitý dejový zvrat nezmešká. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Po prvních skvělých dvou dílů se trojka usadila v činžáku s typyckou standartní půlou jak to u takovejch B filmů ve své doby bylo,ale pak to nějak zůstává. Leonardo je debil a né herec,ale měl alespoň šanci hrát v něčem dobrém. Celý film je jen utíkání před příšerkamy a jejich likvidací. Ale to,že film dělala ženská je vydařený. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování není žádná sračka jak by se mohlo po přečtení zdejších komentářů zdát. Je pravda, že je to stále a dokola to samé, navíc chybí vesmírní lovci a celkové výkony nezachrání ani mladý DiCaprio, ale Critters si užívají se stejnou zlomyslností jako v minulých dílech a proto nelze než si film užít. 60 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama