Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

honajz2 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou docela zábavné, nenáročné filmečky a popravdě ani trojka mi nepřijde špatná, jen je prostě o něco slabší a třetí hvězdu bych jí možná i dal, kdyby tam byly sympatičtější a zajímavější postavy. Charlie tu ale je, critters taky, z nových postav mě docela bavil ten starší pár (SPOILER který překvapivě přežil KONEC SPOILERU) a popravdě ani nemůžu říct, že by mě to nějak otravovalo. Toho jednoho zhlédnutí a zabití času u toho vůbec nelituji, jen nějak nevidím důvod pro třetí hvězdičku. Možná časem, ale zatím ne. Lepší 2* ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Tento díl série mi utkvěl v paměti nejvíc (zřejmě časté reprízy ve zlatých devadesátkách). Nostalgie tedy stále funguje, zábavy však po velice dobré dvojce krapet ubylo. Vtipných momentů také méně, ale najdou se (bowling, paní se sekáčkem). V rámci téhle béčkové série v pohodě koukatelné... Kéž by to ale byl poslední díl. ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování není žádná sračka jak by se mohlo po přečtení zdejších komentářů zdát. Je pravda, že je to stále a dokola to samé, navíc chybí vesmírní lovci a celkové výkony nezachrání ani mladý DiCaprio, ale Critters si užívají se stejnou zlomyslností jako v minulých dílech a proto nelze než si film užít. 60 % ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se již vůbec nepovedl a byl jen slabým odvarem předchozích dvou. Dívat se na něj dá jen ve třech případech. Za prvé ty potvory milujete a nemůžete bez nich být. Za druhé chcete vidět, jak začínal svoji filmovou kariéru Leonardo DiCaprio. Za třetí se musíte hodně, hodně a hodně nudit. Jedna hvězda... asi ze sentimentu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, který by se dal zkrátit na pár minut, je asi největší slabinou třetího pokračování. Rovněž zbytečná byla rekapitulace dvou předchozích dílů z úst pozemského lovce Charlieho, byť připomněla vtipné okamžiky z minulosti. Tedy Critters nepobíhají volně po Los Angeles, páč se coby černí pasažéři hned nastěhují do činžáku na odpis. Opět nechybí společenská kritika, kdy tím nejhorším nejsou mimozemské potvory, nýbrž domácí, co chce nájemníky vypráskat z domu a ten nabídnout developerům. Naštěstí je počítáno nejen s ním, ale i s jeho pohůnkem, který už většinu obyvatel z domu dostal. Přirozeně nejlepší a nejzábavnější jsou opět zubaté příšerky! Červené svítící oči a neukojitelný apetit na všechno....maso však vede. Škoda, že postav k obětování moc není, a tak i masakr je skromný. Nejlepší jsou kuželky a porcování kuřete v TV. A také devastace kuchyně, kde Critters řádí jako pominutí. Stále dobrá oddechovka s pěknou kamerou, údernou hudbou a sympatickou stopáží. Postavy však příliš sympatiemi nehýří, a tak být to na mně, zařvou všechny i s DiCapriem... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama