Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Grave encounters 2... Začnu pozitivem...hmmm žádné sem nenašel... Film je od začátku (cca. 30 minut) nudným hledáním toho,zda byla jednička real,nebo fake.Pak se ale konečně dostávají do "______" (Jak bylo ve filmu trapně popsáno-každ ý ví že to je Waverly Hills Sanatorium) a člověk čeká strach.Ale ten je někde na Bahamách spolu s hrůzou a neklidem z prvního filmu.Naštelují kamery a nic.Děje se prakticky to samé co v jedničce + něco navíc v podobě 3 metrového dementa,plačící/lítající teenky a objevuje se i ,,hrdina,, z prvního filmu.Spíš neandrtálec než hrdina.Žil tam 9 let a živil se krysami.Ale no táááák :D A spřáhl se s duchem.Ale no táááák :D Vrcholem trapnosti bylo finále s požírající zdí za kterou byla jiná dimenze.Trapnost na entou.Trapné herecké výkony,kamera,zvuky,fuj Plno lidem se to ale líbit bude a budou se bát.S prominutím sou divní. Za mě ODPAD,ale podívejte se.Mě to ale sebralo hodinu a 38 minut života který mi nikdo nevrátí. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Z jedničky byl každý vyplesklej a mě nebavila vůbec. Dvojka se nelíbíla tak jsem si řekl, že třeba budu zase mít jinej názor než ostatní a bavit mě bude. Film byl opravdu příšerný stejně jako pro mě jednička. Postavy mi byly totálně ukradený a když tam zase lítaly po léčebně a začaly umírat už jsem se jen smál a po hodině jsem přemýšlel jestli si to tu jednu hvězdičku zaslouží za nejlepší scénu kterou se do té doby jevilo prdění snímané termokamerou. Nekecám fakt to je nejlepší scéna za první hodinu a s duchem je vlastně spojená také, že? A pak se stal pro mě malej zázrak. Objevil se Sean Rogerson a celej film ukradl pro sebe. Mě jeho šílenec bavil a čekal jsem co komu provede protože být tam zavřenej devět let to musí zanechat následky. Shrnutí : Film pro mě nudný, ale díky Seanovi je poslední půlhodina dobře koukatelná a jelikož mě to bavilo jednou tolik než jednička (což skoro každej film) tak dám jednou tolik hvězdiček. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po obstojnom záujme o found footage horor Grave Encounters prichádza po roku jeho pokračovanie, ktoré z neho priamo vychádza. A to nielen príbehovo, ale aj "reálne", keďže sa zaoberá ľuďmi, ktorých pôvodný film uchvátil natoľko, že sa rozhodnú navštíviť psychiatrické priestory kde sa odohrával, aby si overili, či tu pôvodní aktéri skutočne mohli zmiznúť. Samozrejme narazia na niečo podobné a v duchu originálu si všetko handy-camujú. Rozbeh je síce strašne zdĺhavý, prestrelený, ukecaný a hodnú chvíľu trvá, kým sa začne diať niečo, čo by pripomínalo horor. Chválim však následný rozvoj deja a nadstavbu na originál, ktorá pekne sedí, i keď je všetko o niečo väčšie; väčšia stopáž, viac motačiek, lokácií, zámerov, postáv, akcie, ale aj lepšie vybavenie a viac efektov. Mne sa to zdalo približne rovnako dobré ako jednotka (teda zľahka nadpriemerné) a myslím teda, že komu sa páčila, bude sa mu páčiť aj pokračovanie. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování průměrnýho hororu.Prvních 40 minut je skoro nesledovatelných a i potom vám to vůbec nic nenabídne.Žádá invence, lekačky i situace přes kopírák ( něco je vyděsí, začnou utíkat, něco hledají, imbecilní návrh, že se rozdělíme...kam kurva spěcháš?, když se rozdělí, někdo umře, něco je vyděsí, jeden se odpojí...umře....bože...) klišoidní nuda která by neviděsila ani pětileté děcko a to sem hororovej posera.Démoni zase otevíraji držku dokořán div kameramana nespolknou.1* za dobrou scénu s nočním hlídačem, jinak opět stupidní konec a imbecilní nijaká pointa.Jeden z nejzbytečnějších a nejnudnějších foundfootage hororů, co jsem taky čekal když už jednička nebyla zázračná a trailer byl jasným důkazem nulové invence.20%. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Prvý diel found footage hororu Grave Encounters nebol ani trochu originálny, ale hlavne kvôli pár pôsobivým momentom sa jednalo o vcelku vydarenú záležitosť. Pokračovanie však ale oproti jedničke pôsobí ako bohapustá sebaparódia. Partia študákov nejakej filmovej fakulty sa rozhodne navštívíť blázinec z jedničky a dokázať že to nebol film, ale realita. No a čaká ich tam presne to isté čo čakalo hrdinov prvého dielu, pretože toto pokračovanie jedničku dejovo priamo kopíruje. Najhoršie je že tentoraz sú hrdinovia skutočne nesympatická sebranka vyhulených teenagerov, ktorým som za ich hlúpe kecy a debilitu želal smrť už od začiatku. Zhruba dve tretiny filmu sa okrem nudného rozjazdu dali v pohode stráviť. Posledná tretina je ale skúška divákovho vkusu a vyvalí sa na vás toľko nezmyslov a klišé, že je to až nechutné. Záver až drzo vykráda Evil Dead 2 a posledný záber je už vyložený výsmech. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama