Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Docela slušná podívaná, avšak ze závěru filmu jsem měl poněkud rozpačité pocity. Po né moc atraktivním začátků plného dialogů trvající cca 40 minut, se konečně výprava s X kamerami vydala do ústavu, kde se natáčel aj 1.díl. Krátce po vstupu sami ucítili paranormální jevy. Příběh postupně nabýval skvělé atmosféry, ale po scéně v šachtě se vytratila všechna ta bujará atmosféra, kterou film v předchozích minutách měl. Zarazilo mne také to, že paranormální jevy vyzdvihly do vzduchu spousty kamer, což vypadalo a působilo dost přeplácaně. Ale abych jen nekritizoval, vyzdvihnout musím zhruba prostřední pasáž filmu, kde byla atmosféra vážně fantastická a scény s příšerou, která je na plakátě, byli také vskutku velmi děsivě. Pro mě byl lepším dílem díl první, ale dvojka určitě stojí za shlédnutí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Grave Encounters 2“ má tu výhodu, že i přesto, že je čekáte, jsou zde docela dobré, děsivé a hlavně lekací scény, které na diváka budou mít pořád ten správný efekt. Navíc je zde ještě přidáno více nadpřirozena, což snímku také přidává. Vzhledem k těmto prvkům a dříve popsanému, bych druhý díl hodnotil stejně jako první. Jsou zde slabá místa, je zde opakování, ale v oblasti found footage je tohle něco, co pořád alespoň trochu vyznívá nadprůměrně. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První Grave Encounters byl fajnovým členem v už setsakra rozvětvené FF rodince a i když ani on nepřišel s ničím novým (jak by taky mohl), prostředí starého blázince a taky sympatické postavy však zafungovaly a já se chvílemi opravdu bál :) Jak už to tak bývá, když je něco povedeného, pojďme tomu natočit pokračování. Dočkalo se i GE a jak jinak- jedná se o naprosto dementní a první díl shazující ultra zbytečnost- inu, jak už to tak bývá :) Pamatujete na první Blair Witch (jak by taky ne, že :))? A vzpomenete si na její stupidní pokračování? Tak přesně toto je případ i GE. Opět tu máme partu mladých rádoby filmařů (aneb vezmeme si náš ifoun a jdeme točit filmy, vždyť rejžou se dnes může stát každý- bulšit! :)), co jdou po stopách toho, jak to vlastně celé bylo. Prvních 40 minut tedy jen kecy a kecy, pak se konečně dostanou do onoho blázince a tam- další nuda, lekačky už očekávané a velmi ubohé. A poslední třetina? No nemám slov, splácanina s dimenzí do nějakýho paralelního světa a taky duchové, co si sami natáčejí svoji reality show- fakt, nekecám :D Další pokračování, co nemělo nikdy vzniknout- aneb taky se tak těšíte na trojku? :) (O hercích, hudbě, ději apod. se nemá cenu rozepisovat- nic takového se tu nekoná). ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není o nic horší než jednička. Bohužel není ani o nic lepší, v podstatě se jedná o skoro stejné filmy, tudíž se nabízí zamyšleni, zda není pokračovaní trochu zbytečné. Co se týká návaznosti, připomíná mi to druhý díl The Descent 2- stejné místo, podobné scény, nějakej ten přeživší....prostě dvojka už má zvlhlý prach, tzn. půl hvězdy dolů za absentující originalitu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama