Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování je obdobně blbloučké jako jednička a pokud pominu příšerně zdlouhavý začátek s partou absolutně nesympatických a nechutných studentů, tak je dvojka o drobet zábavnější, protože je hravější a příběhovější. Jenže pořád se to odehrává v tom děsně klišovitém prostředí léčebny, které prostě vůbec netáhne. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak se mi Grave Encounters 2 zdálo o chlup lepší než jednička. Úvodní část, která je většinou z podstaty nudná (v jedničce rozhodně nudná byla) mi přišla zajímavější a zábavnější. Druhá polovina se sice již nese ve stejném duchu, jako u jeho předchůdce, ale mnohem více se mi líbila propracovanější myšlenka a samotná pointa filmu. Jasně, rozhodně tu zůstalo poměrně dost hloupostí a nesmyslů, ale tento horor je rozhodně zábavný a stojí za to, se na něj podívat. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Postavy sa mi tentoraz páčili. Nie že by som sa bál a pozeral sa cez vankúš, čo zvyčajne u hororov veľa ľudí robí, ale pri pár situáciách som sa zľakol a veľmi. Výber miesta výborný, len ma sklamalo vyobrazenie duchov, tie ich tváre mi prišli skôr smiešne. Škoda len toho konca, mám v hlavne veľa otázok a nezrovnalostí, ale aj cez to je to za poslednú dobu jeden z najlepších hororov, čo som videl. Postupné zvyšovanie intenzity paranormálnych javov je to, čo mám na podobných hororoch rád. Určite jedna z najdesivejších duchárčin posledných rokov. Autentická forma sfilmovania ručnou kamerou nie je pre tentokrát len kópiou nápadu úspešných hororov, ale maximálne efektívne využitým nápadom. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Kdyby postavy uvažovaly jako lidi a nedělaly takový kraviny, mohlo to být super. Jenže když všichni kolem umírají a postava jde na záchod o dvě místnosti dál natočit závěť, to by fakt udělal každý. Proč je to natočené z pohledu herce? Kdyby to bylo natočené normálně, o hodně by si film přilepšil. A ještě ten debilní začátek, ten to celé pokazil, úplně zbytečné a nudné scény. Je to jiné než první díl a jde to hodně poznat. Hlavní postavy vás začnou už za chvíli srát. Párkrát jsem se lekl a v nějakých scénách i bavil, ale většina filmu mě zklamala. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama