Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

togaf 

všechny recenze uživatele

No to byla ale nuda. Předvídatelný děj a nezajímavé postavy. Melissa Leo vypadala na osmdesát, opravdu mě překvapilo, že je ročník 1960! Ani Kristen Stewartové bych její filmový věk nevěřila (prý patnáct, hahá, té bych klidně vodku nalila, dokonce i v USA!). Jak je vidět, víc mě zaujal věk hrdinek než děj, to proto, že to byla nuda. Už se začínám opakovat, takže rychle zapomenout na Svět podle Mallory, což je mimochodem strašlivý název, který nedává smysl, nechápu, proč distributor v ČR nezůstal u doslovného překladu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pochopitelný příběh s velmi silnou hereckou trojicí. Pokaždé, když pln nedočkavosti vidím další skvělé drama Kristen Stewart, si říkám, jak hrozně mě mrzí její účinkování v upíří sáze. Ne, že bych nechápal, že si na celé frašce vydělává peníze - jen mě ubíjí, když ve fantasy pro ženy mrhá svým potenciálem. Možnost naplno prosadit svůj opravdový herecký talent se totiž herečce nabízí jen a pouze v obdobných rolích... zde jako náctiletá prostitutka s velmi vytříbeným slovníkem. A pokaždé, když další pěkné drama s jejím úžasným kukučem v jedné z rolí skončí, chci ji mít vedle sebe na gauči a... prostě kecat :-)! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Svet podľa Mallory si ma získaval len pomaly. Chvíľu trvalo, kým sa mi to začalo páčiť, ale potom až do konca to bola celkom slušná dráma. A čo je hlavné, našlo sa tu pár zaujímavých myšlienok, hlavne čo sa týka vyrovnávania sa so stratou dcéry. V komentároch sa to síce už niekoľko krát zmienilo, ale nedá mi. Tá Kristen Stewart vie ale hrať, o tom už nemám žiadnych pochýb. Začína sa mi ten jej osobitý, nezávislejší a na pohľad trochu ležérny spôsob hrania pozdávať. Robí ju to zaujímavou a originálnou. 75/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Svět podle Mallory je pro mě přesně ten typ filmu a dramatu, u kterého už od začátku vím, že mě nebude bavit. Pak na to koukám dvacet minut a říkám si, že mi ty postavy vůbec nic neříkají a začínám usínat. A usínám a usínám až se v mdlobách dokopám do závěrečných minut a do pozejtří si vlastně ani nezapamatuju, na co jsem to koukal. Jediným plusem jsou herci, ale jejich role jsou podle mě tak nezajímavé, že je škoda, že ve filmu vůbec jsou. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Skvělé intimní drama plné emocí, které vynáší téměř k dokonalosti trio Kristen Stewart - James Gandolfini - Melissa Leo, dobrý scénář i melancholický klavír Marca Streitenfelda. Dokáže-li se divák citově vžít do psychologie postav, je odměněn velmi kvalitním zážitkem, byť plným deprimující pachuti. Mne osobně film oslovil a mám pocity měřitelné na silné čtyři hvězdičky. Jen na okraj: Jde vidět, že Kristen Stewart mnohem více sedí nezávislé a polonezávislé produkce, ve kterých se dokáže vybičovat k poměrně slušným výkonům. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama