Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

R.A.D.E.K odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná pseudohypotéza o konci světa v roce 2012 by si zasloužila hodnocení odpad!, ale na premiéru si bude muset počkat... samotný film nám jako téměř všechny katastrofické filmy nabízí pohled na Londýn v plamenech a rozpadající se Jeruzalém, škoda chybějícího NY a Paříže, vznikla by ještě větší blbost. Samotný hloupý, nedotažený a špatně natočený příběh vše korunuje. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a ted to napisu s klidnym svedomim prohlasuji ze toto je ten nejhorsi film co sem kdy videl od tovarny na velesracky asylum sem zadnej hit necekal ale ze je vubec nekdo schopnej natocit takovouhle buznackou panbickarskou sracku plnou modleni se k bohu a dialogu ze by clovek vsechny herce poslal nejradsi do pekla k satanovy a jeste to vydavat za katastroficky film tohle je proste totalni urazka a mohlo se to libit akorat tak papezovi ve Vatikanu to asi byl fakt nejvetsi hit ucast Dale Midkiffa je pro mne naprosto nepochopitelna a neverim ze nekdy uvidim vetsi hruzu a davam si pochvalu za to ze sem vydrzel az do konce byl jsem zvedavej jestli to dopadne tak dementne jak sem si myslel a ono to tak fakt dopadlo! diky bohu za to ze sem ateista tohle je proste s prehledem nejvetsi filmovy zvratek vsech dob urceno pouze pro masochisty a ortodoxni krestany bezny divak riskuje zkusenost ze ktere uz se nemusi vzpamatovat kdyz ja osobne na to koukal zkazilo mi to naladu na cely den a uz jsem se nebyl schopnej koukat vubec na nic ti co tomu nedali odpad a nejsou panbickari asi byly pri sledovani totalne vozraly a nic si nepamatujou jinak se nechte vysetrit jak by se na tomhle mohlo komukoliv cokoliv libit je pro mne k nepochopeni ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tak takhle vypadá apokalyptické béčko 21. století - klaustrofobické jízdy kamery a zmatečný střih, primitivně napsaný scénář, lacině působící odkazy na aztéckou mytologii, tuny patosu a melodramatičnost, za kterou by se nemusela stydět ani leckterá telenovela (,,V těžkých časech, bůh volá tě...Ty jseš výjimečná")... Na tenhle soudný den každý soudný divák hned raději zapomene... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jako neberte tu hvězdičku nijak směrodatně, pořád je to šílenej maglajz, ale když to porovnám s ostatníma asylumáckejma prasárnama, tak tohle je o trochu lepší. Chci říct, nebyl jsem nucenej si při každý druhý scéně zalepovat oči kobercovkou nebo si šílenou nudou uhryzat půlku prstů na ruce. Příběh dementní je, to si musíme přiznat a neustále kecy o osudu nebo o Bohu, to mi vždycky začal bubínek rezonovat a kladívko namlátilo kovadlince o stošest. Logika se samozřejmě válela celou dobu někde na Hawaji, koktejlík s paraplíčkem to jistil. Postavy seriálové, hudební doprovod přestřelený, ale občas náznak atmosféry, i když fakt jen malinkej. Subjektivně 10%, ale tu hvězdičku tam nechám... uvidíme, co si pro mě studio nachystalo příště, blíží se totiž Alien vs Hunter... ()

tenista odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mě nějaký film donutil napsat komentář, mrzí mě že zrovna ten negativní. Na film 2012, který má přijít do kin tento listopad se velmi těším, tak jsem si říkal, že tohle by mohl být slušný předvoj. Ale že dostanu takovouhle srágoru, to jsem nečekal ani ve snu. Směšný efekty, naprosto stupidní dialogy a nejtrapnější konec filmu, co jsem snad v žiotě viděl, během těch 92 minut jsem asi 50x musel zadržovat zvracení. Jediné co mě u toho filmu drželo, byla vidina závěrečné katastrofy, kterou jsem bohužel nedostal. Jestli vám můžu dobře poradit - NEKOUKEJTE SE NA TO, BUDETE LITOVAT HODINY A PŮL ČASU!!! RADŠI BĚŽTE DO HOSPODY, BUDE TO PRO VÁS ZDRAVĚJŠÍ!!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama