Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

No žádný zázrak to není, člověk to nesmí brát moc vážně. Kevina Jamese má strašně rád a u tohoto filmu mne ve svých pohybových kreacích nezklamal ("I love magic!"). Možná mi chyběl více drsný, zlomyslnější humor, který je v "King of Queens". Tento film celý takový prvoplánový a politically correct...to Jamesovi moc nesluší. Ale jestli T2 má statistiky správně, tak se mu takový typ humoru celkem vyplácí - celosvětové tržby skoro 200 milionů dolarů, to už je celkem dost:-) - 50% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s komedií stejného ražení Zevlovat a prudit, sice Kevin James není tolik nekompromisní, nadruhou stranu looser v jeho podání je daleko sympatičtější a působí upřímněji, než-li úchyl Setha Rogena. Jistě, ani jeden z filmů si nezaslouží doporučení, pokud by však někdo přeci jen trval na blbosti z prostředí obchoďáku, pak o pupek vítězí právě komik, humorem výrazně ovlivněný přátelstvím s Adamem Sandlerem. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle fízl ze sámošky byl vypatlanej jak štoudef. A nejhorší je, že svojí demencí byl občas i vtipnej. Celkově ale přemýšlím, jak je možný, že Adamovi Sandlerovi tyhle komedie jdou na odbyt, protože na nich není skoro nic dobrýho kromě toho, že nějaké soukromé televize vyplní pár hodin nezajímavýho času zrovna takovými kravinami. Nenechte se zmást, Sandlera mám rád. Jen úplně nerozumím té jeho myšlence produkovat dobré, průměrné a špatné filmy. A co víc mě zaráží, že mu tyhle průměrné komedie ještě k tomu vydělají.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná a vtipná komedie, která rozhodně má co nabídnout a u které se divák jako já zasměje opravdu mnohokrát. Ano, možná to zafunguje jen na první zhlédnutí, ale aspoň to funguje, humor je příjemný, není nějak extra vulgární a hlavní hrdina je roztomile neohrabaný, až je vlastně velmi milý a sympatický. Ta story o jeho manželce, která si ho vzala jen kvůli zelené kartě, ta mě totálně dostala, a ta jeho dcerka, to prostě bylo dokonalé. Zkrátka tahle komedie je promyšlena do těch nejmenších detailů a hned od začátku jsem z filmu nemohl spustit svůj zrak a královsky jsem se bavil. Navíc místo, kde se film odehrává, je naprosto originální a velmi vhodné k účelům tohoto filmu. A ani mi příliš nevadí, že se z toho nakonec stává akční honička, protože i během ní si film zachovává další super humor a celé je to prostě jedna ohromně vtipná komedie, která funguje a která pobaví, a o to zde jde. V hlavní roli exceluje Kevin James a potěšil i Adhir Kalyan, kterého znám ze seriálu Mimoni v Americe. Prostě když to zkrátím, tak jsem velmi rád, že jsem tuto komedii viděl a že jsem s ní mohl strávit svůj čas, protože to za to skutečně stálo. Nevidím důvod šetřit s hodnocením, komedie mě pobavila, splnila svůj účel, a proto jí s radostí napálím velmi solidní čtyři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšia komédia, kde pobaví naozaj iba máločo. Navyše ide o typický príklad už hodne vychodenej dejovej línie komédií s Kevinom Jamesom. Dá sa to zhrnúť do vety: "Ako tučnučký ale zato dobručký looser k šťastiu prišiel, pričom zistil, že vlastne nie je looser ale hrdina, a ešte pritom získal aj srdce spanilej devy." Niečo podobné ako sme mali možnosť vidieť napr. v Zoošetrovateľovi (2011) alebo v Profesorovi v ringu (2012). Zabaviť sa na obrázkoch trochu dá, ale nečakajte žiadne zázraky. 40/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)
  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama