Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů se společně utáboří u osamělé farmy, kde žije pouze pár osadníků. V odlehlé lesní kůlně naleznou táborníci skříňku se sbírkou krátkometrážních snímků, které si pustí na promítačce u filmů uložené. Filmy vypadají jako snuff (někdo na nich mučí a vraždí mladé kempaře), ale hrdinové to pokládají pouze za dobrý trik. Později však začnou nabývat dojmu, že filmy jsou opravdu reálné ... V tu chvíli je jim v patách již šílený maniak a chystá se z nich udělat další "hlavní hvězdy" své zvrácené sbírky. Jedná se o velice brutální a násilný horror z okrajové odnože horrorů zvané explotation. (Flipnic)

(více)

Recenze (119)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nevím-asi jsem vadný ale mě to bavilo=Jde z toho cítit takové to labužnické,fandovské nadšení..Nevím,jestli ta amatéřinou vonící kamera je prostě amatérská,nebo se jen snaží být co nejvíc autentická(vzhledem k "ději" a značné technické zdatnosti u zvuku,triků atd.-bych tipoval druhou možnost)ale funguje to a sem tam mi dost nepříjemně zamrazilo v kulkách :D :D........čtyři hvězdy dávám samozdřejmě jen v rámci žánru. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Příběhově se jedná zhruba o klasiku, kdy si skupinka mladých lidí vyrazí do buranova kempovat. Nejprve jsem se bavil, neboť je film na první pohled natolik špatný, až je docela vtipný. Jsou zde naprosto příšerní neherci, záběry natočené na kalkulačku a film se zaměřuje čistě na brutalitu, což převážně na začátku vytvořilo řadu komických, i když znepokojivých momentů. Film je to krátký, ale po chvíli mi začínal připadat nekonečný, neboť brutalita i herecké výkony přestávají bavit a vy se začínáte docela dost nudit. V neposlední řadě se mi tu nelíbyly nedomyšlené příběhové detaily a také údery, které jednou člověku urvou hlavu a podruhé zrhuba ta stejná rána nezpůsobí oběti ani škrábnutí. 25-30% ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Niečo takéto asi chcel natočiť Roth ked spáchal Hostel. Tam mu to vyšlo na 40% a Carver o čosi lepšie na 60%. Verím tomu, že keby rejžo Franklin Guerrero Jr. mal taký rozpočet čo Eli tak by z filmu bol poriadny kus exploitationu. Teraz z toho bolo dosť cítiť amatérčinu a slabý rozpočet(obzvlášť pri úderoch kladivom). Pravdu povediac mám rád nízkoročpočtáky a oto viac si ich vážim. Pretože za to málo čo majú sa dokážu rovnať "velkým" hororom. Saw dal lacným hororom krásny príklad ako upútať diváka aj pri malom rozpočte a Carver sa toho drží do puntíku. Jednoduchý(i ked v tomto prípade nie moc originálny)dej, poriadne násilie a samá špina naokolo. Na francúzsku vlnu násiliných hororov to ešte nemá, ale nebolo k tomu daleko. Mňa film len milo prekvapil a hovorím.. dajte tomu chlapíkovi aspon 4 melony a natočí riadny horor. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia priateľov odchádza kempovať do odľahlej časti hôr. Plánovaná zábava končí v momente návštevy malého pohostinstva na okraji cesty. Jedného po druhom si na "paškál" berie miestny zabijak, ktorý neberie ohľad na žiadneho turistu. Práve naopak! Nerozumiem jednej veci. Ako je to možné, že sa v takomto snímku objavuje tak vydarené gore (až mu miestami škrípu vajcia), no vo filmoch s megalománskou reklamou a propagandou sa divák dočká akurát tak zívania. Na druhej strane, toto je tak jeb***ý film, s jeb****m správaním, jeb****ch postáv, natočený fakt príšernou kamerou a hercami, že udeliť tomuto pomerne slušne zmáknutému explo-hixploitation-slasheru viac ako tri hviezdy (aj to so sebazaprením), by bola proste urážka na "cti" takým velikánom ako T.M.M.P. či P.K. - 55%. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

To už tady dlouho nebylo! Vydlákovci se nezadržitelně rozmnožujou. Co taky dělat za dlouhých zimních večerů, když civilizační neduh se v těchto končinách ještě nestačil naplno rozbujet. Jenže pro zbloudivší se turisty by už jen výrazně hnědý nátěr hajzlíků měl být dostatečným varováním, že v tomto podhoubí parazitů, není všechno košer. Zaujme je ovšem krom panenské přírody i vynalézavost bodrého strejce v lacláčích s pohotovostním nářadím při ruce a neodmyslitelnou country odrhovačkou, tou vtíravě se linoucí ozvěnou, která dokáže rozpumpovat i mrtvýho, natož partu nadrženejch měšťáků. Tedy vězte, že Carver „má koule(?)“… ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je natočen na motivy skutečných událostí. Z kempování v horském městečku Halcyon Ridge se tehdy nevrátilo 5 lidí. (Matysek__k)

Reklama

Reklama