Reklama

Reklama

"Bad Biology"- to je spojení černé komedie a horroru. Díky biologickým experimentům mladý muž a žena hledají sexuální naplnění, nevědomi si svého života. Bohužel poslední setkání a spojení těchto dvou neobvyklých lidských bytostí končí výbuchem a zároveň i koncem jejich největší sexuální zkušenosti. Je to neodpornější milostný příběh všech dob… (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (28)

Daginka 

všechny recenze uživatele

Horor, jehož hlavní záporák je zmutovaný obří péro a krásná buchta, co rodí dvě minuty po styku (těhotná je právě ty dvě minuty) a ráda své milence umlátí k smrti lampou. Film, kterýmu buďto dáte pět hvězdiček nebo odpad. Já dávám tři, hlavně teda za tu koc a krasavce v hlavních rolích. A hudbu, když se péro vydá na výlet! ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Romantika, kozy, pussyface, kozy, masturbace, orgasmy, kozy, pipiny, čárky, a zlotřilý penis v podání magora Henenlottera, jak ho máme rádi. Pokud bude ještě do budoucna připravovat nějaký film v podobném duchu, tak se budu těšit. Jen už prosím nikdy víc nic ve stylu dvou pokračování Basket Case. 6/10 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Sen mnohých mužů? Obří penis. Noční můra? Ráno se probudí a penis je fuč... Tedy fantasy NE, magie chybí. Horror? Leda byste pak měli zmiňované noční můry (platí hlavně pro muže), samotný film však nevystraší. Ani pokus o komedii dvakrát nevyšel, byť příležitosti se našly. Když Jennifer tluče během soulože milenci hlavou o zem, je to úsměvné, k popukání však nedostačující, i když ho nakonec umlátí... Děsivá gumová mimina trumfne jen obří penis, který se vydá na samostatný lov. Zde se jistě nabízela bizarní a šokující podívaná, jenže tvůrci zůstali při zemi. Čekal jsem orgie krve a chlípnosti, ale dostalo se mi upindaného snímku s několika lepšími scénkami. Škoda... ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Na návrat Franka Henenlottera se v určitých kruzích skalních fandů čekalo pomalu jako na obdobné comebacky Marinse, Argenta či Romera. Bohužel, ta tam je ona prazvláštní atmosféra jeho starších filmů, a to i přes fakt, že námět je podobně ulítlý. Příběh dívky se speciální vagínou (a zřejmě i dělohou), která jí dává schopnost donosit a porodit děcko během několika minut a chlapce s obřím, poměrně samostatným penisem, je sice zajímavý, nicméně triky jsou ještě horší než před 20 lety a ani na herce už Frank nemá tolik štěstí. I s přihlédnutím k faktu, že v Bad Biology nalezneme pravděpodobně nejdelší orgasmus v dějinách kinematografie a několika režisérovým nápadům musím hodnotit výše než tematicky podobný One-eyed monster. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Na 4rudé to není, protože je to prostě přiznaný brak a klasická trashoidní henenlotterovina, která by mohla být mladším a nedonošeným bráchou geniálních watersovek...Ale tři-jako symbol pro silný nadprůměr-tomu klidně dám, protože jsem se bavil, je v tom ten klasický henenlotterský motiv dospělého člověka ovládaného nějákým malým deformátem, má to charakteristický rukopis a i přesto, že téma je to vulgární ,Henenlotter to relativně udržel v mezích vkusu a zdravé nadsázky. Opět(jako u většiny jeho filmů) musím říct, že je to chytřejší než jak se to tváří. Je fakt, že to síto kterým propadne jen cílový divák je hodně jemné a kdo je jen trochu prudérní nebo alergický na trash, ten to nedocení. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama