Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Začátek mě nebavil. Craig mě sice k filmu nalákal, ale na jeho postavě mi nepřišlo zajímavého skoro nic. Pak naštěstí přišel ten dlouhý flashback. A najednou tu bylo erotické pnutí prvního sexu, stará sladká šedesátková muzika a dokonce i nějaký příběh (i když nebyl úplně originální). A nakonec už v tom seděl i ten Craig a zestárlý zbytek osazenstva jeho vzpomínky. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

V očekávání průměrného filmu s dojemnými vzpomínkami na osudové mládí zhýralé filmové hvězdy jsem byla příjemně překvapená nostalgickou sladce-hořkou atmosférou filmu. Ale bohužel jakoby to co hlavní hrdina zažil, tragédie, ve které byl nepřímým účastníkem, bylo nějakou omluvou pro jeho nynější zhýralý a prázdný život. A nepřišlo dle mého názoru žadné ponaučení ani prozření do jeho života. Nevím, zda se něco stalo s jeho svědomím, spíše jakoby vše pasivně přijal a bolesti jiných jím tak nějak protekly jako voda a nespraví to ani dojemný závěr. Vnímám jeho příběh tak, že prostřednictvím tohoto muže a jeho vzpomínek tedy převážně nahlížíme do osudů jiných lidí. ()

Reklama

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, dostalo se mi to do počítače ani nevim jak. Tak jsem to zkouknul. A hle, nebylo to špatné. Tedy jak co. Abych řekl pravdu, vůbec mi nesedl konec. Přišlo mi to dost nevyvážené, po slabším rozjezdu se z toho stal zajímavý film, který byl právě koncem odstřelen, přišlo mi to nedotažené. A Craig je tady jen kvůli jménu, protože výkon zde se snad ani nedá přirovnat k hereckému. Byl hrozně toporný, neseděl mi tam. Jen za pasáž v „minulosti“ bych dal ****. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Tak ani za boha by mě nenapadlo před zkouknutím si myslet, že ten film se bude odvíjet takovýmhle směrem!!! Natočený perfektně, Daniela mam taky rád, ale prostě sem nějak nečekal že tam holka vybouchne na mině atd.... No síla, bohužel myšleno spíše ve špatném světle. Časem se ještě na to určo kouknu, ale skutečně až časem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Daniel Craig na začátku rozehraje příběh, který není diváku lhostejný, pak se ale na většinu stopáže odmlčí, aby se na závěrečné minuty zase vrátil a z fetujícího frajera a pohasínající filmové hvězdy se alespoň částečně stal mužem se svědomím. Bilancovat ho donutí smrt nejlepšího přítele z dětství, který byl u zlomových okamžiků jeho dospívání. Výborně natočený režijní debut (pocitové nasnímání od kameramana Gladiátora Johna Mathiesona), lehce natahovaný a brzy vyšumivší do prázdna, přesto stále velmi slušný!! Byl jsem navíc zvědavý na Jodhi May, kterou jsem od dob Posledního Mohykána v ničem pořádném neviděl.. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama