Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak opravdu pouze béčkové sci-fi, kterému čouhá sláma z bot. Navíc kromě infantilního emzáckého příběhu to vlastně ani žádné sci-fi není, protože o mimouších se sice celou dobu žvaní, ale divák žádného pořádně nespatří. Filmu také chybí jakákoli zajímavá scéna, kterou by si člověk zapamatoval, což má za následek, že tenhle film brzy vymizí z paměti. Herecké obsazení je věrné omezenému rozpočtu, takže žádnou superstar ve filmu neuvidíme – mě přesto potěšila Courtney Ford, na kterou se když už nic dalo alespoň koukat. :-) Celý film vkusně zakončí klišovité finále, předvídatelné až hrůza, takže alespoň v mém případě se žádné nadšení nedostavilo... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Půl filmu jsem doufal a obaloval tu myšlenku. Jen ten prvopočátek plánu natočit nějaké zajímavé scifi byl správný (trochu mi to připomnělo atmosféru Krajních mezí). Půl filmu každý divák musí vědět, co se děje a trpět nelogickým chováním postav. Druhou půlku filmu zase tušit, že to bude tak trochu jinak, a aspoň se těšit na nějaký vrchol s emocema a prostě něčím zajímavým. Místo toho příšerná ...... . Logika a chování ve stylu "lehnout si a přikrýt" (Southpark). Do toho neskutečný dialogy. Prostě tenhle film působí jako měřič IQ tvůrců. Ve filmu je spousta otázek, na které si průměrný divák pár odpovědí vymyslí. Po tvůrcích ty odpovědi raději nechtějte. Buď toho nebudou schopni, nebo se vám to nebude líbit. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý že prý horor, kde je po několika minutách všechno jasné, karty jsou rozdány a jediná neznámá je počet a identita přeživších. 1) Opět je tu honba na zlotřilého vetřelce, místo vesmírné lodi supermarket v arizonském zapadákově a místo posádky je tu parta lovců, jejich rukojmí a policisté. 2) Nízkorozpočtovost snímku a nedostatek filmových triků, masek a jiných vizuálních efektů je to poslední, co by mi vadilo. Co ovšem neskousnu, je předvídatelnost a z toho vyplývající nuda. 3) Jediné hezké, konec, tvoří, obávám se, oslí můstek k pokračování, které si někteří komentátoři dokonce i přejí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová béčková lahůdka (nejen) pro každého skalního fanouška X-Files. Pokud máte (tak jako já) v nostalgické oblibě tenhle skvostný seriál, budete možná (tak jako já) příjemně překvapeni, jak vás příběh chytne a nepustí až do konce. Do konce, jehož rozuzlení bylo samozřejmě dlouho předvídatelné, ale to mi požitek z filmu vůbec nezkazilo. Kdyby bylo v rozpočtu víc merglí na masky a CGI, aby se očividná ubohost triků nemusela kamuflovat rozklepanou a chaotickou kamerou, dám bez váhání bůra. ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Zacatek filmu slibuje zajimavou podivanou, ale vcelku rychle se dej utopi do prumeru zanru. Herecke vykony jsou v norme, nicim neprekvapi a neurazi ani triky. Celkove se jedna o zajimavy namet, ktery by si urcite zaslouzil vice rozvest - hlavne proc skupina zoldaku hleda jakesi mimozemske vetrelce, pro koho pracuji, kde se oni vetrelci vzali a co jsou vlastne zac a tak podobne. Takhle jen vime, ze jejich hlavni quest je killnout jakehosi Krale - a o Elvise tu fakt nejde. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)
  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)

Reklama

Reklama