Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (392)

Fr 

všechny recenze uživatele

POKUD JSOU VAŠI PŘÁTELÉ NAŽIVU, POTŘEBUJEME ABY JSTE NÁM POMOHLA ..... /// Hory Appalachian, pár dní po ......SUPER! – začínáme tam, kde jsme skončili! Sarah ještě v nemocnici nestačila pořádně naplnit prvního ,,bažanta“ a už zase stojí ve výtahu a sjíždí do jeskynního komplexu, kterej sousedí (zřejmě) s peklem. NEMĚLI BYCHOM TU BÝT! (ale měli !) Prostě klasika. Záchranářů ubývá, ale je třeba myslet pozitivně – (moje slova!). Na rozdíl od jedničky, Sarah už to zná a chybí takovej ten pocit novýho překvapení. Ale je tu i pár solidních nových nápadů a konec je debilní jen trochu. A že je zaděláno na ,,part 3“? To už by ovšem mohl bejt průser! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vzrušujou mě uslintaný příšery. 2.) Uslintaný příšery mám ,,na praku“, vzrušujou mě holky od krve! 3.) Po vejletě na ,, ,,SANCTUM“ si potřebuju spravit hororovou chuť. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Že solidní horory časem dostávají debilní bratříčky, to už je léty ověřené pravidlo (Vetřelcům a jiným výjimkám sorry). Pád do tmy dvojka sice hezky navazuje na principy jedničky a má relativně podařený závěr, jinak mě ale kokotismus všech spíše rozčiloval, než bavil - kde se vzal ten rádoby cool trend, nakazující klíčovým postavám mlčet, zlověstně koukat, chovat se strašlivě WTF a prokazovat okázalou nesmrtelnost? Netuším, ale je to naprosto směšné. Na příběhu jinak nepřekvapí nic - tradiční béčko s tradiční porcí trademarků i přešlapů. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Descent 2 se nese v duchu [Rec] 2. O strachu to není vůbec, zato je sequelově přímočařejší, akčnější a celkově i nechutnější. Ale zatímco dvojka [Recu] stereotypně opakovala postupy zavedené u skvělé jedničky, Descent 2 je béčková jízda, která se s ničím nesere a jejíž hrdinky jsou ponaučené z chyb minulých. Větší spokojenost než u [Rec] 2. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti vynikajúcej jednotke je dvojka len slušným béčkom (nieže by ňou jednotka nebola), ktorá má atmosférické momenty, i keď ničím výnimočné, a používa vynikajúcu hudbu z prvého dielu. Napriek tomu, že nedosahuje ani zďaleka takú klaustrofóbiu (prečo tvorcovia nepoužili posúvajúcu sa kameru tunelom?) a akciu (tvorcovia akoby nevedeli ako ukončiť vyvrcholenie scény), celkovo dvojka len pripomenie, aká bola jednotka výborná a preto nejdem pod štyri. Videné: 2x. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Syndrom dvojek ve všech ohledech. Po necelé třičtvrtě hodince nám na scénu nastupují staří dobří známí hoši od bobří řeky, kteří mají věčně hlad, a začnou s konzumací bezkrevných záchranářů. Po krvi lačnící divák bude spokojen, atmosféru hledající divák bude notně zklamán. Dvojka prostě neměla co nabídnout, pokud ji chcete pojmout tímto způsobem. A to šlo z námětu udělat zábavné akční béčko Call of Brutty. Tak jindy... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama