Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// +časové paradoxy a hrátky s časem mě baví v každém filmu, ta skupinka z minulosti je aspoň trochu schopná -oproti těm současným "mariňákům" kteří se tváří jak airsofťáci v lese a abych neurazil, tak vlastně i hůř, takové lamy jen tak neuvidíte, efekty a triky jsou tak otřesné, že by bylo lepší aby tam vůbec nebyli, přece když to neumím, tak to nedělám, herci jsou tak neuvěřitelně bídní, že asi vytáhnu partu a půjdeme si sami zahrát na jurské komando/// Musím se smát. Něco tak směšného jsem už dlouho neviděl. Všechno je tu tak amatérské a špatně udělané. Opravdu nechybělo moc a poslal bych film do úplného odpadu./// Celkem 16%/// ()

Reklama

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o 4* hvězdách, protože mi to přišlo super. Už dlouho jsem si říkala, že když se točí parodie na westerny, zamilované filmy a tak podobně, tak by se měla natočit i parodie na Jurský park a jemu podobné filmy. Tohle mi pak přišlo fakt dobré, dokud jsem tady nezjistila, že to není parodie, ale že to je "akční fantasy film". Úplně zdrcená jsem to pak musela trošku přehodnotit... ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ty volééé! Se smějete volééé, a pyču vole. To není prdel vole, jako ten týpek, ne, co to dal vole, má můj ryzpekt vole! Jako co je? Sami umíte pyču vole, a von... to jako celý musel zvoto vole, zvo-gra-nizovat jako, dát dohromady ty lidi vole, napsat scéénář, všechno to jako vohlídat..... co se tlemíte, debilové? To není žádná prdel krávo vole, to pyču víš, ale to se netočí jako po sobě, to třeba podle toho, jak jako svítí sluníčko, jako točej! A pak to musí dát za sebe správně vole, ty úplně jiný scény! Se nesměj čuráku vole, by ses z toho pochcal, to řešit normálka. A vole herci, pěkný svině. Jeden chce karavan s vodotryskem, druhej s kremrolí, jako hustý! Fakt hustý. Mezilidský vztahy tyjofka pyčo, prachy--- no jasně vole, ty vole prachy! To normál si dělěj prdel, ale to není prdel. Třeba nějakej ten, ne, sponzor, chce jako dát vatu, ale musí mu v tom hrát dcera. Třeba úplně jako blbou roli, na co se nehodí, a ty jako že musíš, pyčo, musíš jí tam vobsadit, protože máš to umělecký puzení a prostě to chceš těm lidem předat. A nebo to. Nedáme pizzu? Nevim vole, já platil minule. No. He he he. Hustý. Zase sem ubalil docela křivou raketku)) Co? Jakej film? Jo to s těma dinosaurama? Ty vole nevim, nějaká píčárna vole. Nedáme saus párk? ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal tak, jak to měli tvůrci v úmyslu. Přehlédl jsem se a myslel si, že to je Emmerichův film. Pak jsem hledal titulky, ale na mou verzi pasovali jen slovenské titulky. Nu což, do čerta, tak jdem na to. :-) Hm, cestování v čase, ok. Hm, parta vojáků, kteří mají dohromady IQ 60 při 7 lidech, ok. Hm, kříženec T-Rexe s Godzillou, který skáče při svých 20. tunách do výšky 50 metrů? To už není ok. Ostatně celý tento film je jeden velký OMYL!!! Věděl jsem, že jdu do sračky, tak jsem předpokládal, že se alespoň zasměju, ale tohle nebylo ani vtipné!!! Tohle je přesně ten typ špatného filmu, kterému náleží jen jedno jediné možné zařazení, na odpad! filmového dna! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama