Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ty volééé! Se smějete volééé, a pyču vole. To není prdel vole, jako ten týpek, ne, co to dal vole, má můj ryzpekt vole! Jako co je? Sami umíte pyču vole, a von... to jako celý musel zvoto vole, zvo-gra-nizovat jako, dát dohromady ty lidi vole, napsat scéénář, všechno to jako vohlídat..... co se tlemíte, debilové? To není žádná prdel krávo vole, to pyču víš, ale to se netočí jako po sobě, to třeba podle toho, jak jako svítí sluníčko, jako točej! A pak to musí dát za sebe správně vole, ty úplně jiný scény! Se nesměj čuráku vole, by ses z toho pochcal, to řešit normálka. A vole herci, pěkný svině. Jeden chce karavan s vodotryskem, druhej s kremrolí, jako hustý! Fakt hustý. Mezilidský vztahy tyjofka pyčo, prachy--- no jasně vole, ty vole prachy! To normál si dělěj prdel, ale to není prdel. Třeba nějakej ten, ne, sponzor, chce jako dát vatu, ale musí mu v tom hrát dcera. Třeba úplně jako blbou roli, na co se nehodí, a ty jako že musíš, pyčo, musíš jí tam vobsadit, protože máš to umělecký puzení a prostě to chceš těm lidem předat. A nebo to. Nedáme pizzu? Nevim vole, já platil minule. No. He he he. Hustý. Zase sem ubalil docela křivou raketku)) Co? Jakej film? Jo to s těma dinosaurama? Ty vole nevim, nějaká píčárna vole. Nedáme saus párk? ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Ani nevím na čem bych film nějak elegantně zhodil, prostě to byla neuvěřitelně mile tupá podívaná, kde každý trik raptora, vyvolá úsměv na tváři. K tomu lovci nabodávající raptory na kůl, když marináci s kvérem nic nezmohli, drsný lukostřelec co skolí ptáka, kterej dávku ze samopualu vesele ignoruje a zvláště závěrečné náhánení raptora do tunelu v ulicích velkoměsta, pomocí sprintu. No prostě nebudu vám lhát, skvěle jsem se bavil. ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ! Tak tohle byla ale opravdu děsivá slátanina. A přitom námět nebyl vůbec špatný, ale zpracování bylo naprosto šílený. Triky naprosto děsivý, v Cestě do pravěku byly lepší efekty, navíc dinosauři byli snad jen 4 a ten Rudoch. Masakr, neuvěřitelně laciné, stejně neuvěřitelné byli dialogy. Prostě hrůza, na tomhle nebylo ani nic vtipného. Jen nuda. Nedostatek peněz a nápadů srší na míle daleko. Odpad ! 2 % ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Tolik zatracovaná společnost Asylum nedělá nic jiného, než její kolegové v 50. letech. Natáčí přesně ty stejně naivní a laciné pitomosti, na které se dnes díváme s úsměvem. Ano, má to špatné triky, ale na druhou stranu, jak dnes vypadají vysokorozpočtové snímky tehdejší doby? Taky žádná sláva. Debilní scénář, kdy druhohory vypadají jako naše současnost, „zajímavé“ herecké kreace, atd. Ale to je přesně to, proč se díváme na filmy typu Invasion of the Saucer Men, jejich nedokonalost je zábavná, no a naši vnuci se takto budou dívat na Jurské komando. ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Jako ten briefing před akcí mi ještě dělal trochu naději. Hlavně cením jednu věc, že jako jeden z hodně mála filmů řešící cestování časem zmiňuje základní fakt, a sice, že při cestování časem musíte nutně cestovat i prostorem. To bych od takového filmu nečekal. Jinak je to ale teda fakt totální dno po všech stránkách. Nenechte se zmást místy fakt dobrou hudbou, nedivil bych se, kdyby byla celá vykradená (já teda identifikoval skladbu Bugs z Hvězdné pěchoty od Poledourise). V tom filmu není ani jedna vteřina, u které bych mohl předstírat, kdyby mě při sledování někdo načapal, že to není totální sračka. Spousta podobných filmů aspoň pár takových vteřin má. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno