Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

t.mon 

všechny recenze uživatele

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Největší problém byl film tady na databázi vůbec najít, protože Prima Cool ho uváděla pod názvem 100 mil. let př.n.l. Další problém byl vůbec ho dokoukat. Námět by to byl docela zajímavý, ale zpracování neuvěřitelně nudné. Takže největší zábavou bylo sledovat, jaké nelogičnosti tvůrci ještě vymyslí. Třeba: příroda před miliónem let vypadala úplně stejně jako nyní, navíc tam sem tam rostly podivně barevné plastové rostliny. Nebo: ti vědci, kteří se v roce 1949 vydali na neúspěšnou výpravu do pravěku, si nejspíš předtím zalétli do 21. století nakoupit nějaké oblečení, protože to, co měli na sobě, v roce 1949 nikde sehnat nemohli. No a ty strašlivé triky - filmová technika od cesty do pravěku někam pokročila - nebo ne? Odpad přesto nedávám, protože ten nápad, co se stane, když se přesun úplně nezdaří, mi za tu hvězdičku stál. ()

Reklama

chrustie 

všechny recenze uživatele

Opravdu sem nevěřil že něco takového může vůbec existovat, aby to bylo vydáno v roce 2008. Skoro celý film sem nevěřil vlastním očím a nehrát to ve dvě ráno tak se i od srdce zasměju :D . Tohle je něco tak neuvěřitelného a drzého, že tu jednu musím dát za odvahu celého tvůrčího týmu (který podle mě nebude mít i s herci více jak 15 členů) a za odvahu televize tohle vůbec pustit do veřejného vysílání. Jako poslední myšlenka mě napadla, že tohle ani neměl být film určený pro veřejnost, ale pouze domácí práce ochotnického divadla, pro soukromé účely, která pouhým nedopatřením unikla z utajovaného archívu nedotočeného porna. Tenhle nefilm se taky dá ohodnotit pouze dvěma slovy: všechno špatně. ()

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je druh odpadu, který by se měl zakopat sto metrů pod zem! Amatéřina nejhrubšího zrna, film C kvality a naprostá trapárna, jakou jsem snad ještě nikdy neviděl. Film na mě působí dojmem, jako by jej dělal nějaký kutil "na koleni". Budu tvrdý - scénárista, režisér, herci i tvůrci "triků" by raději měli jít k lopatám, smetákům, kýblům a hadrům - to jim snad půjde lépe a udělají konečně něco užitečného! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama