Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Zatrpknutý "man of few words", čo postáva ako špatne vyrezaný svätý za dedinou. Emocionálne rozsekaná Bella, ktorá do každého citového vzplanutia vkladá svoj celý život. A k tomu vskutku dosť trápny mladý muž, ktorý sa vydáva za domorodého Indiána. Tak toto je zostava na jazdu po južanskom vidlákove. Spája sa tu príliš veľa elementov, ktoré nemôžu viesť k príjemnému diváckemu zážitku. Čuduj sa svete, po rozpačitom začiatku to graduje takým štýlom, že slaná voda mi tečie po tvári, uaaa. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Doufám, že Kristen splní svoje avizované prohlášení a po prokletí jménem Twilight se vrátí k podobným menším projektům. V nich má šanci zúročit svůj talent v zajímavých rolích a příbězích, a upoutat tak na sebe jiným způsobem, než jen nesnesitelným vztahem ke světélkující pijavici a zmoklému podvraťákovi. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nezávislá komornější road-movie trošku z jiného pohledu než jak je známé díky komediím z prostředí teenegerů. Linie zabývající se přítomností se mi líbila daleko více, i když nápad z vracejícíma se vzpomínkama nebyl špatný tah. Kristen Stewart zde předváděla skvělý výkon skrze kterého ji mám rád. Eddie Redmayne nezaostával. Pro mě to bylo lehce nadprůměrné ale díky konci filmu a "ní" zaokrouhlím na 4. P.S.: Tak by mě zajímalo, kolik z Vás se na to podívalo skrze něčeho jiného než Kristen :)) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Má to pěknou atmosféru, docela obstojný scénář a pár zajímavých scén, ale i když to rozhodně není špatné, jako celek to na víc než průměr prostě nevidím. Ono je to hlavně tím, že mi ty postavy nepřišly dostatečně výrazné (a co se týče postavy ztvárněné Kristen Stewart, tak i nedostatečně vykreslené) a on ten film na nich stojí a padá, takže se pak není čemu divit, že z toho žádný větší dojem nemám. Neřeknu vám přesně, kde se stala chyba, ale i když je tohle přesně ten typ road movie, který mám ze všeho nejradši, tak v tomhle případě ani nevím, kolik si z toho časem budu pamatovat. Je to docela fajn, ale možná až moc americké a možná to to tak v mých očích sráží do průměru... 3* ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Celkem povedené road movie o různorodé trojici lidí, kteří hledají sami sebe a své místo v propletenci našich životů, vztahů a citů, v němž se doteď cítí, jakoby nebyli jeho součástí. Možná bych vytknul občasné sklouzávání do fádnosti a neúplné využití některých potenciálně silných okamžiků, avšak díky hereckým výkonům kvarteta Hurt - Bello - Stewart - Redmayne je tento nezávisák jistě nevšedním zážitkem. 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama