Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nostalgický návrat Axela Foleyho do Beverly Hills v duchu prvního filmu fanoušky potěší a vyloudí úsměv na tváři. Scénář ne nepodobný příběhům, které jsme už tolikrát viděli, neurazí a mnoha odkazy zejména na první výborný film funguje skvěle. Tam, kde to trochu drhne pomáhá nadupaný soundtrack s hity, které zazněly už v původním filmu včetně slavné původní melodie Harolda Faltermayera. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo fakt strašný :D Dlouho jsem neviděl film, ve kterém by nebylo nic, co by mě zajímalo. Humor  úplně mimo, akce je strašná ( jednak jí je málo a jednak stojí za hovno), Eddie Murphy je herec, který je už dávno za zenitem, takže mi přišel být otravný a nesympatický, k sérii nemám žádný vztah, takže nostalgická rovina na mě nefungovala, příběh je divný a nezajímavý, jediné co tak potěší jsou camea známějších herců, ale to je tak vše. Když to srovnám například s Mizery, ve kterých funguje parádní erková akce,sountrack, herci a super humor, tak tohle je hodně downgrade. Not for me. 3/10. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Ještě stále frčí zmrtvýchvstání starých fláků, tak proč to po třiceti letech nezkusit i s legendárním bavičem. A nebylo by to poprvé, kdy se taková reinkarnace po dekádách kupodivu vyvedla a byla velmi příjemnou oldschool jízdou v tom nejlepším slova smyslu. Bohužel, to není tento případ. Zasmál jsem se asi třikrát. Koukat se na to dá, ne, že ne, ale je to zoufale sterilní, až blblé v té ryzí impotenci zkusit alespoň trošku nějaký scénář vymyslet a navíc, nechci dehonestovat postarší akční hrdiny, ale Murphy už není po šedesátce takový rošťácký sympaťák, ačkoliv proti Judge Reinholdovi dopadl ještě báječně, protože ten se nechal evidentně zprznit u plastického chirurga, který dělal na Rourkovi. Budiž pochválen alespoň jeho starší parťák John Ashton, který vypadá jako reálný petasedmdesátník. Omlazení v podobě Gordon-Levitta jakž takž funguje, ale taky žádná sláva. A Bacon si prostě zahrál zase jednoho záporáka. Od pokračováních známých sérií po tolika letech nikdo nečeká nominace na Oscary nebo kdo ví jak promakané scénáře, ale tohle je hodně velká znouzectnost a dokonce ani množství narážek a odkazů na předchozí díly nefunguje a působí až trapně a celkově není film nijak zvlášť ani akční ani vtipný. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Nepotřebujeme frajery z minulosti, ale více sociálních pracovníků. USA pod nánosem ideologie své doby, ze které si Axel lehce utahuje. Opravdu to už jen recykluje svou značku, ale celkem snesitelně. Jde vidět, že jsou všichni staří, unavení a patří do starého světa...a ten se třeba jednou vrátí...více sociálních pracovníků jako Axel F...55%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pokud jste čekali, že za těch 30 let, co uplynulo od posledního dílu, tvůrci vymysleli něco nového, budete zklamáni. Jede se důsledně podle šablony a přihodilo se jen sbližování s odcizenou dcerou, které absolutně nikoho nezajímá. Nezajímavý je i případ a záporák, ale tak tomu bylo vlastně vždycky, stačil jen dobrý záporácký xicht. Akce je nevýrazná a není to ani žádná velká řachanda. Přiznám tomu jen, že Murphy vypadá na svůj věk zatraceně dobře, že se podařilo sehnat starou partu a doplnit ji Gordon-Levittem a Baconem a že opět zazní klasické hudební téma a to v x variacích. I tak je ale čtyřka zbytečnou záležitostí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Studio Paramount Pictures prodalo práva na film Netflixu. (SONY_)
  • Natáčalo sa od 29. augusta do 25. októbra 2022 v Detroite a Los Angeles. (m.a.t.o.)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

23.09.2022

Smrtonosná zbraň 5 už musela čelit jedné tragické překážce, když v roce 2021 zemřel legendární režisér Richard Donner (Superman, Maverick). Bez původního tvůrce se zdálo, že z projektu sejde. Pak se… (více)

Reklama

Reklama