Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Krásna Catherine mohla kedysi natočiť romantickú komédiu s názvom sexy 20, potom sexy 30, teraz sexy 40, o desať rokov sexy 50 atď. Bola by to taká životná séria a mohla byť v Guinessovej knihe rekordov ako časovo najrozsiahlejšia filmová séria. Lenže film sa v originále volá Rebound, takže to v USA nikto nemal a nemá v úmysle. Aby som nezabudol, film je vcelku originálny, nepôsobí strojene, na svoj žáner sa postavy chovajú relatívne uveriteľne a končí určite inak, ako by ste čakali. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ač to nevypadá, film je docela solidně ujetá záležitost. To, že Catherine Zeta-Jones do filmu padla, to je vcelku jasná věc. Také je film o sexy čtyřicítce a ona si tohle pojmenování určitě zaslouží. Ale, co jsem nečekal, že se na první pohled normální romantická komedie zvrhne na naprosto neobvyklý příběh, který překvapí svojí originalitou, včetně samotných dětí sexy čtyřicítky. Nečekal jsem to, překvapilo mě to a vysloužilo si to ode mě čtverku čerstvě nepadaných filmových hvězd. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, jejíž humor je místy možná na hraně únosnosti pro starší generaci. Catherine Zeta-Jones je vskutku sexy čtyřicítka, tak se mi ani nechce zdát, že by jí manžel zanášel s nějakou "kouzelnicí" a pokud ano, tak bych chtěl vidět, jak vypadá! :) Justin Bartha mi na svou roli seděl, zhostil se jí velmi dobře a spolu s Catherine tvořili sympatický pár. Občas jsem v tomto snímku viděl i značnou podobnost s filmem Prime. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Boží je scéna podepisování květináče. CITÁT - ( Čůrá na kytku ) - Mami podívej, podepisujeme to tady !! Vedle stojící a čůrající bezdomovec povídá - Podepisuj pomalu. Skoro ve všech komentářích čtu jak je Zeta sexy. Kurva kluci, je to herečka musí být sexy. Koukal by někdo na film tohoto druhu, kde hlavní roli hraje nějaká šereda ? Toto je stokrát omletý příběh zahalen do jinčího hávu a hrají zde jiní herci. Scéna ze záchodem a zvracení jednoho z dětí vůbec nebylo vtipné, i když asi mělo být. Jeden z těch filmů, kde se veřejně kouří marihuana - což je v poslední době nějaký trend. Jinak je to lehce podprůměrný snímek. ()

castor 

všechny recenze uživatele

On oslavil pětadvacetiny, její věk se přehoupl přes pro ženu nevábnou číslovku čtyřicet. On žije u rodičů, od kterých dostává „cenné“ životní rady a pracuje v kavárně, ona zabředla ve stereotypu života na předměstí, vychovávajíc dvě děti. On se přiopije po jednom pivu, pro ni jsou rána po flámu horší a horší. On se momentálně vyrovnává s milostným francouzským fiaskem, ona přistihla manžela, kterak strká svůj úd do úst jiné. Oba jsou ve fázi, kdy je třeba vykročit tou správnou nohou. A samozřejmě to přes „chůvovskou linii“ dají dohromady. Právě hrdinčiny prostořeké děti se starají o komediální vsuvky, nutno podotknout poměrně funkční vsuvky, on a ona zde vystupují jako vcelku postavy z masa a kostí a s docela uvěřitelnými starostmi a radostmi. Vyhneme se tak násilným „jejda, ooops“ scénám, u kterých se divák cítí trapně za hrdiny. Catherine Zeta-Jones (výtečné první a rovnou i poslední rande s chiropraktikem) a Justin Bartha naštěstí dávají téhle látce civilní nádech, a abych to víc neprotahoval, tuctová romantická komedie se tentokrát naštěstí nekoná. I proto dám čtyři hvězdy, protože v téhle sestavě mi bylo až překvapivě příjemně a nic na tom nemění fakt, že se ve finále vše jen tak mimochodem vyřeší. Vlastně se to nevyřešilo vůbec špatně!! Vtipné, dojemné, vkusné. A Zeta-Jones JE proklatě sexy.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama