Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Čekal jsem průměr, dostal jsem nadprůměr. Nejvíc mě ale překvapila Catherine, od které jsem vůbec nečekal takovou živost, odvaz, a hlavně díky ní jsem se dobře bavil a ze začátku celkem udiveně koukal. I když jde o romantickou komedii s happy-endem, líbí se mi, že je vývoj reálnější než u jiných romantik, a konec není žádný nechutný slaďák; prostě tak akorát, že nezkazí dobrý dojem. Tenhle film určitě zajistí dobrou náladu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě mile překvapil. Catherine byla nepopsatelně božská. Charakter Justina Barthy skvěle postavil film tam kam měl. Jsem opravdu nadšená, tím jak tvůrci udělali z tuctového příběhu netuctový a originální film. Pochvala patří i dětským představitelům..zábavné výkony. Pro mě jednička, absolutní. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Uživatelka larelay má naprostou pravdu. V prvních patnácti minutách na nějaký ten slabší moment narazíte, jinak ale musím rozdpovědně prohlásit, že příjemnější romantickou komedii made in USA jsem v kině už dlouho neviděla a to navzdory naprosto příšernému názvu, který jsem se styděla uvaděčkám na lístku vůbec ukázat. Oproti mému očekávání tvůrci nevsadili na sexistické vtipy za každé situace a věnovali vzájemnému, neromantickému poznávání hlavní dvojice 3/4 filmu, právě tato pomalejší složka mi ale velmi sedla a skoro-závěr u lékaře na uvěřitelnosti celému příběhu jen přidal. A to říkám jakožto člověk, který něco podobného jako Justin Bartha nyní zkouší na vlastní kůži. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Od Sexy 40 jsem čekal jen další blbou komedií kdy se dva do sebe zabouchnou a přes všechny problémy vše skončí Happy endem. U Sexy 40 tomu tak není a za to autory chválím, že to celé skončilo tak jak divák nečekal i když tomu celý děj směřoval. A Catherine Zeta - Jones je pořád nádherná. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť vtipná, ani nijak zvlášť uchvacující komedie na zajímavé téma. Hlavním plusem filmu je krásná Catherine Zeta-Jones, která svůj part zahrála velmi dobře, a co je důležité, ona je opravdu sexy čtyřicítka. Celkem solidně jí sekunduje Justin Bartha a z jejich vztahu srší taková větší roztomilost. Děj není moc rozvětvený, a když je, tak jako podle šablony. Proto tuhle milou komedii vidím na pěkný nadprůměr. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)
  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)

Reklama

Reklama