Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Oproti Prime mi zde chyběl někdo jako Meryl Streep, ale i tak nelituju, že jsem strávil nad touto americkou romantickou komedií hodinu a půl. Líbilo se mi obsazení, líbilo se mi spousta scén a u mnoha jsem se opravdu nasmál. A můžu říct, že oproti mnoha romantickým komediím měla tato opravdu skvěle zvládnutý konec. Zkrátka příjemný a lehký film pro zlepšení nálady, který možná zavání klišé, ale co v dnešní době ne. P.S. Nejvíc mě dostala scéna, kde Aram čte Relikvii smrti, zatímco mu Sandy říká, že je těhotná. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Prijemny romantak. Akurat ten 15 rocny vekovy rozdiel medzi hlavnymi aktermi skratka nesiel uverit. Catherine Zeta-Jones je stale neskutocne sexy a v kombinacii s Justinom Barthom posobili skor ako klasicky par a nie takmer generacny. Prijemna atmosfera, trefne humorne vsuvky, primerana stopaz, pekny zaver. Nadpriemerny filmovy pocin ktory vsak v ramci klasickej romantickej sablony nema cim prekvapit. Rozhodne vsak ani nesklame. 70% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Catherine Zeta-Jones si může před své jméno klidně dát ještě jedno křestní a to "sexy", beztak už má jméno jak žížalu, tak je to jedno a co se týče číslovky tak tam může mít 40, ale klidně i 60, protože když je jednou ženská krásná, tak je hold krásná a hotovo. Není to však jen Catherine co je na filmu sexy, ale i pocit z tohoto bijásku. Esence komedie a romantiky jsou zde skvěle propletený a čím víc se film blíží ke konci, tím víc jsem z něj cítil pohodu a uvolněnost. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když někdo vypadá jako CZJ, pak věřím, že je sexy pro každou věkovou skupinu chlapů, včetně žen. Ona je prostě kus, přesně ten typ medvídka, pejska, kočičky s dětskou tvářičkou, co pravidelně kraluje žebříčkům přitažlivosti v anketách, navíc si udržuje figuru, spíš má dar mít drobnou postavu, figuru si není až tak těžké udržet...;-) Tady kupodivu i něco zahrála a vztahový propletenec mě bavil do chvíle vyústění. Tam už šlo o totální násilnost, jak splnit jeden druhému přání až na doraz a jak nešikovně uzavřít stokrát natočenou dramedii, aby se o krapet lišila. Osobně bych litovala vzájemně ztracených pěti let, užívat a poznávat svět a sám sebe se dá i jinak než singl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sme v romantickej komédii, ktorej základom je dobre fungujúca dvojica a síce klasický dej, no okorenený neopozeraným a nie celkom štandardným prvkom. Odpoveď na to, či sa nakoniec dočkáme happy endu alebo vek bude predsa len neprekonateľnou bariérou, ktorá stojí medzi láskou a spoločným šťastím, zistíte na konci filmu. Určite to nebude zle strávená hodina a pol. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)

Reklama

Reklama